Kowal BANAN
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Są w postalu, stalplascie, czy innych tego typu firmach, ale niestety nie ma w tym wymiarze który mi potrzeba. W orginale jest 35-tka, dostępne są 30 i 40. Dam na pasy 40-tkę. W ogóle to przęsło wygląda na stare niemieckie gotowce. Niemcy już bardzo dawno wpadli na pomysł umasowienia kucizny, oferując też całe katalogi wzorów.
Kontakt 517355290
- Salaputro
- Administrator
- Kontakt:
Jacek nie ma najmniejszego problemu z gięciem płaskowników dwugarbnych (hesbandów)
http://krasuski.net/gallery/BRAMY/19-9-72.html
http://krasuski.net/gallery/BRAMY/19-9-72.html
- Tom Oldsmith
- Kontakt:
Az wam powiem co moj bosiunio wymyslil w swojej nieomylnosci.
Otoz, aby uzyskac takie kolka planuje kupic rure o danej srednicy i pociac ja na plasterki. Jeszcze taki kierowniczek, polak z Greenpoint,u doradzal mu goraco ten pomysl. Coz, skapstwo to choroba umyslowa
Mozna sie smiac
Otoz, aby uzyskac takie kolka planuje kupic rure o danej srednicy i pociac ja na plasterki. Jeszcze taki kierowniczek, polak z Greenpoint,u doradzal mu goraco ten pomysl. Coz, skapstwo to choroba umyslowa
Mozna sie smiac
Ingenuity is the third hand of a craftsman ...
Tom
Tom
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Też się z takim rozwiązaniem spotkałem, ale pole manewru w takich pomysłach jest ograniczone do średnicy rur, grubości ścianek itp. W moim przypadku długo bym musiał szukać rury o średnicy zewnętrznej 13, 4 mm i grubości ścianki 8 mm, abstrachując od tego, że nie miałbym na czym takich plasterków pociąć, a i z ogradowaniem krawędzi też by się zeszło. Czas to pieniądz 
Kontakt 517355290