Balustrada wg. mojego projektu, nie wzorowałem się z internetu, niestety jeszcze w stanie surowym bo do ocynku pójdzie dopiero na wiosne. Proszę Was o jakieś opinie i sugestie
Pierwsza balustrada
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
Tomasz43253
Pierwsza balustrada
Witam, pozwolę się pochwalić moją pierwszą balustradą, starałem się jak najwięcej elementów zrobić samemu jednak niektóre rzeczy musiałem kupić gotowe, pewnie nie jesteście zwolennikami pracy z gotowców ale nie mam chyba jeszcze wystarczająco doświadczenia i sprzętu na inną formę.
Balustrada wg. mojego projektu, nie wzorowałem się z internetu, niestety jeszcze w stanie surowym bo do ocynku pójdzie dopiero na wiosne. Proszę Was o jakieś opinie i sugestie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Re: Pierwsza balustrada
Te wywijaski w konfrontacji z resztą wypełnienia wyglądają strasznie anemicznie.
Kontakt 517355290
Żle to nie wygląda ale jak zauważył Janusz elementy gięte są zbyt delikutaśne.
-
Tomasz43253
Pręty kręcone są 14x14 a wypełnienie 12x6 niestety
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Trza było też dać 14x14, albo okrąglak, który bardziej pasuje na motywy roślinne. Lepiej by nawet wyglądało gdybyś zrobił to np. z płaskownika 20x8.
Kontakt 517355290