W sumie nawiązując do tematu "skupu metalu" to wspomnę,że materiał jaki został użyty pochodził ze złomu i za całość tzn: 7m rurki ,drut fi 6 i kompletnym "zawiesiem" tj: szekkle klamry i łańcuchy wydałem na jego stworzenie 30zł a grill sprzedałem szczerze mówiąc za 500zł co otwiera pewne możliwości a wzór cieszy się dużym zainteresowaniem a chyba każdy potrafi miejscowo palnikiem nagrzać ciękościenną rurkę.
To daje możliwość stworzenia nie raz zwłaszcza w sytuacjach gdzie potrzeba szybkiego wpływu gotówki a z tym bywa różnie.Jestem ciekaw ale każdy z użytkowników forum ma swoje wyrobione doświadczeniem życiowym uczciwe patenty na to,żeby wyjść na swoje nie rozmijając się z własnymi ideałami.Na chwilą obecną borykam się z masą piętrzących się kłopotów jako,że złamałem sobie obojczyk i według sugestii ortopedy nie powinienem pracować przynajmniej przez 5 tygodni.
Na siłownię pewnie wrócę pod koniec zimy.Wszystkie plany wzięły w łeb.Liczyłem,że przez wiosnę i lato zrealizuję kilka zleceń i uda mi się wreszcie wybudować własny warsztat.Gdy to wreszcie osiągnę to od tej pory będzie zalezeć wszystko odemnie i nic nie stanie mi na przeszkodzie.Puki co jestem połamany i zastanawiam sie jak to pogodzić z zarabianiem pieniędzy.
Nie mogę podnieść ciężaru większego niż 10 kg a tablica pamiątkowa którą obecnie prubuję realizować niestety waży więcej więc zatrzymałem się w martwym punkcie.
Do tego klient domaga się zwieńczenia realizacji której w obecnej sytuacji nie jestem w stanie skończyć w terminie.Trafiłem na przeciwności które specjalnie nie wiem jak obejść i potrzebuję pomocy.Potrzebuję pomysłów.Wrażliwych na "niedolę"zapraszam na prive.Podpisano : śmiertelnie poważny Spontan
Szczegółowo analizując płatki nikt jeszcze nie pojął piękna róży.
— Anthony de Mello