Fajna balustradka, motywuje żeby robić coś innego.
Realizacje Customa
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
rażą te listki osobno doklejone do łodyg. Ten "półelementowy" listek kończący spiralę dobrze się komponuje z przekrojem prętów, może trzeba było skorzystać tylko z tego gatunku listków? Gruba sztuka acz rzadka.Custom pisze:Trochę nietypowa góra balustrady ale klientowi chodziło żeby wyglądała jak diadem.
Sugerujesz Harlemie , że te listki wyglądałyby lepiej jak by je spawać z łodygami ?harlem pisze:rażą te listki osobno doklejone do łodyg. Ten "półelementowy" listek kończący spiralę dobrze się komponuje z przekrojem prętów, może trzeba było skorzystać tylko z tego gatunku listków? Gruba sztuka acz rzadka.Custom pisze:Trochę nietypowa góra balustrady ale klientowi chodziło żeby wyglądała jak diadem.
Jakoś nie miałem na nie konceptu , może inaczej wyglądałyby lepiej ale nie mam na nie pomysłu.
pewnie tak, raz: forma byłaby bardziej gęsta, dwa: ten sam gatunek liści byłby korzystny. Może u dołu dodatkowo dłuższe łodyżki z podwójnymi listkami, względem pojedynczych u góry balustrady, byłoby ciekawiej.Custom pisze:Sugerujesz Harlemie , że te listki wyglądałyby lepiej jak by je spawać z łodygami ?harlem pisze:rażą te listki osobno doklejone do łodyg. Ten "półelementowy" listek kończący spiralę dobrze się komponuje z przekrojem prętów, może trzeba było skorzystać tylko z tego gatunku listków? Gruba sztuka acz rzadka.Custom pisze:Trochę nietypowa góra balustrady ale klientowi chodziło żeby wyglądała jak diadem.
Jakoś nie miałem na nie konceptu , może inaczej wyglądałyby lepiej ale nie mam na nie pomysłu.
Harlem , na Ciebie zawsze można liczyć. Rzeczywiście bez tych tralek byłoby ciekawiej a zamiast tych batmanków albo inaczej skrzydełek always co by tam najlepiej zagrało ?harlem pisze:usuń te dwie skrajne pionowe tralki, zupełnie nie pasują, i pod pochwytem usuń te "nietoperki" a wstaw coś bardziej abitniejszego
-
dara
tralki są ok nic nie wywalaj chodzi o to że symetria jest sprzeczna naturze symetryczne "połówki" mimo że są niemal doskonałe,wywołują niepokój swoją symetrią-wprowadź odrobinkę chaosu/pomieszania,odegnij/dognij,tak żeby nie było za dobre. A oprócz tego zrób koniecznie punkt centralny czyli
klejnot.(wystarczy nawet mały fikuśny nit)
klejnot.(wystarczy nawet mały fikuśny nit)
Custom pisze:Harlem , na Ciebie zawsze można liczyć. Rzeczywiście bez tych tralek byłoby ciekawiej a zamiast tych batmanków albo inaczej skrzydełek always co by tam najlepiej zagrało ?harlem pisze:usuń te dwie skrajne pionowe tralki, zupełnie nie pasują, i pod pochwytem usuń te "nietoperki" a wstaw coś bardziej abitniejszego
Spójrz na poniższą fote, taka mała metamorfozaCustom pisze:Harlem , na Ciebie zawsze można liczyć. Rzeczywiście bez tych tralek byłoby ciekawiej a zamiast tych batmanków albo inaczej skrzydełek always co by tam najlepiej zagrało ?harlem pisze:usuń te dwie skrajne pionowe tralki, zupełnie nie pasują, i pod pochwytem usuń te "nietoperki" a wstaw coś bardziej abitniejszego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2011, 22:29 przez harlem, łącznie zmieniany 1 raz.