Moje Prace :)
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
VikingArt
-
graffic
Re: Moje Prace :)
VikingArt
oglądałem na YT jak robisz te (?) róże - i OK - sam kwiat jak najbardziej w porządku, ale liście... dlaczego ?? pytam dlaczego takie ???
oglądałem na YT jak robisz te (?) róże - i OK - sam kwiat jak najbardziej w porządku, ale liście... dlaczego ?? pytam dlaczego takie ???
-
VikingArt
Rozumiem że chodzi ci o to dlaczego nie są kute z jednego kawałka tylko wycinane gilotyną szlifowane i spawane ? Bo jeśli chodzi o zarys ksztatłu to nic do nich nie mam. pozatym mogę owszem zrobić cud miód różę ale cenowo będzie zabijać i nikt ci jej nie kupi. lub kupi jedną na rok. niemam takiego przebicia jak ty. ja się dopiero uczę sam na własnych błędach.
Faktycznie te liście wyglądają jak cycata blondynka bez zęba na przedzie.
Viking poszukaj w zakamarkach forum tam jest kilka propozycji dotyczących montażu liści.
Helga i ja wrzuciliśmy parę fotek na ten temat.
Viking poszukaj w zakamarkach forum tam jest kilka propozycji dotyczących montażu liści.
Helga i ja wrzuciliśmy parę fotek na ten temat.
-
VikingArt
Dobra popatrzyłem na inne prace już wiem że je "okaleczyłem" cytując banana następnym razem będą po 3/5 i nie spawane prosto do kwiatu tylko pod kątem...dzięki za uwagi.
-
graffic
.....no to już wiesz o co chodziło z liśćmi (forma, nie wykonanie)
- bez urazy kolego - to nie było złośliwe i z podtekstem
Viking, jak będziemy robić zbroje, to się odkujesz 
-
VikingArt
Graffic niemartw się nie łatwo mnie zniechęcić. a pozytywna krytyka zawsze w cenie 
A co do zbroi Bobodar to coś tam sobię rzęźbię
A co do zbroi Bobodar to coś tam sobię rzęźbię
A kutych przebiśniegów nie posiada? Swoją drogą to różyczki pierwsza klasa.
Magda w zeszłym roku pokazywała przebiśniegi,nawet ładne 
-
egojack1
Ciekawe filmy, dobrze zmontowane, fajnie się ogląda, zasubskrybowałem ;-).
Zaciekawiła mnie Twoja szlifierka, którą przez chwilę widać, na której polerowałeś ostrze. Wygląda na starą, co to za sprzęt?
Zaciekawiła mnie Twoja szlifierka, którą przez chwilę widać, na której polerowałeś ostrze. Wygląda na starą, co to za sprzęt?