Moje różności
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Moje różności
Projekt skończony. Fajnie było zrobić taką trochę większą pracę z wykorzystaniem różnych czynności kowalskich
Wieszak czerniony woskiem, sztućce olejem jadalnym. Trochę denerwują mnie wiszące pod skosem sztućce, nie przemyślałem tego robiąc uchwyty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Fajny projekcik i dobrze wszystko wyszło (trochę te wkręty psują klimat ale są prawie niewidoczne
)
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
Jak napisał Aries, OK , ale wkręty nie "pasią" 
Może podsunę Tobie takiego myka, sposób znany jak skuteczny. Odciąć łebek wkrętu, na końcówkę nałożyć odpowiedniego rozmiaru nakrętkę, i delikatnie przyfastrygować ją spawarką. Tak powstałą końcówkę zakuć np. w kwadracik i masz wkręta ze stylizowaną główką.
Może podsunę Tobie takiego myka, sposób znany jak skuteczny. Odciąć łebek wkrętu, na końcówkę nałożyć odpowiedniego rozmiaru nakrętkę, i delikatnie przyfastrygować ją spawarką. Tak powstałą końcówkę zakuć np. w kwadracik i masz wkręta ze stylizowaną główką.
Najlepiej dać wkręt na kluczyk 8 lub 10 mm, a łepek przekuć w stożek i gra gitara.
Dzięki, sam też jestem całkiem zadowolony 
Wrzucę to do konkursu, tylko zrobię lepsze zdjęcia (chwilowo nie mam dobrego aparatu)
No i fajne macie patenty z tymi śrubami, dzięki za podzielenie się
Wrzucę to do konkursu, tylko zrobię lepsze zdjęcia (chwilowo nie mam dobrego aparatu)
No i fajne macie patenty z tymi śrubami, dzięki za podzielenie się
Mi się ten nóż na poważnie podoba