I z kilogramem boraksu dla mnie... tyle co go wypaliłeś przez rok nie zużyłemradkam98 pisze:Jestem bardzo mile zaskoczony, klimatem i ogólnym całokształtem imprezy. Poznałem na żywo wielu bardzo miłych ludzi, i jestem ogólnie bardzo zadowolony. Mam zamiar przyjechać także za rok i także z paleniskiem
.
Swołowo 2013 <9-11 sierpnia>
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator

-
Mariusz Ł.
"– Pojawią się kowale, przebywający na plenerze kowalskim w Swołowie – mówi Jacek Szuba, wiceprezes Agencji Promocji Regionalnej Ziemia Słupska. "- wers z dzisiejszego internetowego artykułu Głosu Pomorza.
Czyli mam rozumieć ze chłopaki grillowanie ostatniego dnia przeciągnęli przez cały tydzień aż do dzisiaj i zakończenie odbędzie się jutro w naszym Słupsku...? Tyle bimbru tyle mięsiwa i nic nie powiedzieli ...
Ale po tygodniu libacji to ja cienko widzę to jutrzejsze kucie
.Poza tym dziękuje wszystkim za mile spędzony czas. Bananowi za podpowiedzi na temat nawiewu paleniska (poprawione ) Espadzie za zajęcia florystyczne (radkam opiekuj się moimi szczypcami
) Ariesowi za przednie towarzystwo przy palenisku prezesowi ze pozwolił obcemu żółtodziobowi wbić się na imprezę i pozostałym uczestnikom za życzliwość i cierpliwość i świetna atmosferę w trakcie warsztatów
Obyśmy za rok mogli się zobaczyć w tym samym składzie a najlepiej w większym
Czyli mam rozumieć ze chłopaki grillowanie ostatniego dnia przeciągnęli przez cały tydzień aż do dzisiaj i zakończenie odbędzie się jutro w naszym Słupsku...? Tyle bimbru tyle mięsiwa i nic nie powiedzieli ...
.Poza tym dziękuje wszystkim za mile spędzony czas. Bananowi za podpowiedzi na temat nawiewu paleniska (poprawione ) Espadzie za zajęcia florystyczne (radkam opiekuj się moimi szczypcami
Obyśmy za rok mogli się zobaczyć w tym samym składzie a najlepiej w większym
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
Nie znam, ale nie lubię jak ktoś gada pierdoły. Ja tez mogę powiedzieć co mi się pomyśli, ale lepiej pomyśleć co się mówi. A posta skasowałem skoro się temat wyjaśnił
pax;)
pax;)
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
-
Mariusz Ł.
- Grzegorz K.
- Administrator