Swołowo 2016 5-7 sierpnia
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Swołowo 2016 5-7 sierpnia
Będzie dodatkowe kowadło i palenisko od Kowala Oliwskiego
Leszek jedzie z rodzinką osobowym autem a ja przyjadę z dziewczyną jego transporterem ze sprzętem
- Dracorian
- forumoholik
Pierwsza dawka informacji ze Swołowa.
http://www.gp24.pl/wiadomosci/slupsk/a/ ... ,10488766/
Co do drugiego linku....chcielibyśmy mieć taką pogodę..materiał z iluś lat wstecz a jednak podany jako ''2016'
http://www.gp24.pl/wiadomosci/slupsk/a/ ... ,10486758/
http://www.gp24.pl/wiadomosci/slupsk/a/ ... ,10488766/
Co do drugiego linku....chcielibyśmy mieć taką pogodę..materiał z iluś lat wstecz a jednak podany jako ''2016'
http://www.gp24.pl/wiadomosci/slupsk/a/ ... ,10486758/
Dobrym kowalem będziesz tylko wtedy,,kiedy to lubisz
Dziękuję wszystkim za spotkanie i przepraszam tych z którymi nie dałem rady się pożegnać (za mocno rozproszyliście się po terenie
) Ja jestem już w domu.
Kuźwa żałuję że w tym roku nie dałem rady widzę że co roku jest coraz lepiej 
-
graffic
jakieś fotki będą ? - coś udało się zrobić ??
bo z materiału podrzuconego przez Draco - wynika że sama młodzież była i parę starszych osób
(sorry Banan)
bo z materiału podrzuconego przez Draco - wynika że sama młodzież była i parę starszych osób
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Uff dojechałem. Nie dla mnie już taka jazda
Dupa mnie boli od siedzenia za kółkiem 12 godzin.Ale miło było się spotkać ze stałymi bywalcami pleneru jak i młodzieżą garnącą się do kowalstwa
Szkoda tylko, że i jedni i drudzy są tak mało aktywni na forum dzięki któremu mogli się tam spotkać.
Kontakt 517355290
Fajnie było. To bardziej zlot ekipy znajomych kowali niż cokolwiek innego. I to mi się najbardziej spodobało.
Mogę rozwiać zagadkę braku aktywności tych drugich, przynajmniej z mojej perspektywy. Jak się witam, mowię że mam masę pytań i od razu się dowiaduję, że na wiekszość jest już odpowiedź to coż... Szukam i czytam zamiast pisać.BANAN pisze:Uff dojechałem. Nie dla mnie już taka jazdaDupa mnie boli od siedzenia za kółkiem 12 godzin.Ale miło było się spotkać ze stałymi bywalcami pleneru jak i młodzieżą garnącą się do kowalstwa
Szkoda tylko, że i jedni i drudzy są tak mało aktywni na forum dzięki któremu mogli się tam spotkać.
A jak sobie kolego wyobrażasz odpowiedzi na twoje pytanie raczej retoryczne? Mam masę pytań to bardzo proszę w wątku "przedstaw się" dajcie na dzień dobry masę odpowiedzi. Znacznie łatwiej nam jest stwierdzić, że forum jest na tyle tematycznie obszerne iż każdą odpowiedź znajdziesz w jego zasobach. Zadaj konkretne pytanie, w konkretnym dziale, a otrzymasz konkretną odpowiedź.
Luz, nie robię wam wyrzutów
Może źle się wyraziłem. Chodziło mi o to, że jako nowy większość czasu na forum poświęcam na czytanie i uczenie się z tego co jest dostępne. Stąd może brać się brak aktywności "młodych". I nie ma w tym nic dziwnego.
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Mnie chodziło o co innego. Starzy forumowicze, którzy swego czasu nakręcali to forum , teraz uaktywniają się gdy tworzy się lista uczestników pleneru w Swołowie i chyba nie jet to spowodowane tym, że wszystko zostało już napisane. Czyżby się już wypalili ?
Kontakt 517355290
- Dracorian
- forumoholik
Draco też w domu..już od niedzieli 
Taka moja mała dygresja...po plenerze kręciło się sporo osób z fotoskrzynkami a póki co nikt nigdzie nie dodał żadnych zdjęć...czemu?

Taka moja mała dygresja...po plenerze kręciło się sporo osób z fotoskrzynkami a póki co nikt nigdzie nie dodał żadnych zdjęć...czemu?
Dobrym kowalem będziesz tylko wtedy,,kiedy to lubisz
Do wywołania pewnie dali 
- Dziad Kowalski
Bo najpierw to trzeba do domu wrócić
. Fotki będą w stosownym czasie. A najlepiej przyjechać osobiście.... fotka to tylko fotka