Beskid Niski (Bączal Dolny) 6-8 sierpień 2010
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Masz tam jakąś miejscówkę/znajomości???:)
Sprzęt do kucia jest. Potrzeba tylko trochę prądu, kawałka ziemi do spania i ludzi, którzy chcą się pobawić i trochę pokuć.
Mi się widzą warsztaty dla hardkorowców, czyli nie taki full wypas ze ślicznym kateringiem jak w Swołowie. Ognisko, kiełbasa i kucie tradycyjne. Może jakiś wytop?
Sprzęt do kucia jest. Potrzeba tylko trochę prądu, kawałka ziemi do spania i ludzi, którzy chcą się pobawić i trochę pokuć.
Mi się widzą warsztaty dla hardkorowców, czyli nie taki full wypas ze ślicznym kateringiem jak w Swołowie. Ognisko, kiełbasa i kucie tradycyjne. Może jakiś wytop?
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- Michal1987
- Michal1987
No to organizatorów znajdzie się w sumie ze czterech a uczestnik jeden:P
Jak pomysł się ludziom spodoba, to będą warsztaty Beskid 2014:)
Termin to musi być w miarę ciepło. Mi odpada 9 maj. Ale w sumie w maju najpiękniej u nas.
Nie może być na woodstock, slot, Swołowo.
Jeszcze jekieś terminy być nie mogą? Droga eliminacji szybciej ustalimy termin.
Jak pomysł się ludziom spodoba, to będą warsztaty Beskid 2014:)
Termin to musi być w miarę ciepło. Mi odpada 9 maj. Ale w sumie w maju najpiękniej u nas.
Nie może być na woodstock, slot, Swołowo.
Jeszcze jekieś terminy być nie mogą? Droga eliminacji szybciej ustalimy termin.
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- Michal1987
- Michal1987