Ustka - Swołowo 2012 TERMIN 3 - 5 SIERPNIA! PRZYJAZDY już 2
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
Orzech włoski, piękna sprawa, mam na mebelki ze 4 m3, ale muszę przerobić na deski...
Zaniedbałem temat, bo mi się przeciągają prace w chałupce i jeszcze huk roboty, już trochę nocujemy i praca wre, montaż drzwi, elektryk, porządki, malowanie... ale do środy tylko przyjmuję zamówienia w firmie, bo biorę trochę urlopu od czwartku (7-10 dni), co stwarza szansę na przyjazd. Nie zgłaszałem się, bo już zwątpiłem. Ciągle nie mam pewności, czy syn się zechce wybrać i czy mi skończą zaczęte roboty. Ale ja w Ustce zakotwiczę z jedzeniem i spaniem...
Dlatego nie będę blokował miejsca zgłoszeniem, ale zrobię wszystko, żeby jednak się pojawić i chociaż poasystować (gdzieś tam na pewno znajdzie się miejsce na godzinkę, dwie dziennie gdyby mi się udało)
(jak zwykle mi wyszła litania) 
Zaniedbałem temat, bo mi się przeciągają prace w chałupce i jeszcze huk roboty, już trochę nocujemy i praca wre, montaż drzwi, elektryk, porządki, malowanie... ale do środy tylko przyjmuję zamówienia w firmie, bo biorę trochę urlopu od czwartku (7-10 dni), co stwarza szansę na przyjazd. Nie zgłaszałem się, bo już zwątpiłem. Ciągle nie mam pewności, czy syn się zechce wybrać i czy mi skończą zaczęte roboty. Ale ja w Ustce zakotwiczę z jedzeniem i spaniem...
Dlatego nie będę blokował miejsca zgłoszeniem, ale zrobię wszystko, żeby jednak się pojawić i chociaż poasystować (gdzieś tam na pewno znajdzie się miejsce na godzinkę, dwie dziennie gdyby mi się udało)
- Grzegorz K.
- Administrator
Czyli 2 przyjadą:
Nikiel
Salaputro & Syn
Igor
Nibylung
Tomek Błotnicki
Amicus
Nomad
harlem
Marek
Koś jeszcze pominąłem
Nikiel
Salaputro & Syn
Igor
Nibylung
Tomek Błotnicki
Amicus
Nomad
harlem
Marek
Koś jeszcze pominąłem
Ostatnio zmieniony 25 lip 2012, 11:34 przez Grzegorz K., łącznie zmieniany 3 razy.

raczej nie dam rady przyjechać, choć do końca nic nie wiadomo! Zapowiada się faja impreza 
Ostatnio zmieniony 27 lip 2012, 15:54 przez Kajak, łącznie zmieniany 1 raz.
Człowiek został stworzony przez miłość, dlatego ona tak bardzo go pociąga. J.M.Vianey
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
Śpiwory jak kto woli, tam zdaje się mają jakąś pościel ale co swoje to swoje.
Narzędzia. Proszę abyście dokładnie oznaczyli swoje narzędzia i najlepiej je sobie spisali. Unikniemy nieporozumień.
Jedzonko. Posiłek główny jest zapewniony. Istnieje opcja wykupienia śniadań i kolacji (czegoś do piwa) w karczmie. Podobno ceny mają być lepsze niż sklepów na miejscu. To do dogadania .
Narzędzia. Proszę abyście dokładnie oznaczyli swoje narzędzia i najlepiej je sobie spisali. Unikniemy nieporozumień.
Jedzonko. Posiłek główny jest zapewniony. Istnieje opcja wykupienia śniadań i kolacji (czegoś do piwa) w karczmie. Podobno ceny mają być lepsze niż sklepów na miejscu. To do dogadania .

- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator