Swołowo 2014:)
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Można podzielić ludzi na warsztatach. Jedni biorą udział w kursie, inni czynnie wypoczywają, relaksują się i robią pokazy dla gawiedzi. Biesiada i integracja wspólne.
Faktem jest, że to nie Wojciechów. Nie wiem co będzie z płaceniem bo to zależy od zainteresowanych uczestników warsztatów. Jak nikomu się nie będzie podobał temat z płaceniem to płacenia nie będzie i będzie za free. Wszystko jest do ugadania. W sumie to 20 pln to idzie dziennie na piwko.
To nie Wojciechów, nie mniej jednak ja skłaniam się w stronę podnoszenia i rozwijania naszego warsztatu czyli w stronę formy zorganizowanej nauki/ćwiczenia technik, wzornictwa itp.
Do tej pory było więcej zabawy (pener?), teraz trzeba odwrócić proporcje nauka -zabawa (warsztaty). Tak, żeby po zakończonych warsztatach nie skończyło się tylko na kacu i na kosztach, ale żeby każdy się mógł czegoś nauczyć.
Kto nie będzie chciał, to nie przyjedzie na warsztaty i już.
Faktem jest, że to nie Wojciechów. Nie wiem co będzie z płaceniem bo to zależy od zainteresowanych uczestników warsztatów. Jak nikomu się nie będzie podobał temat z płaceniem to płacenia nie będzie i będzie za free. Wszystko jest do ugadania. W sumie to 20 pln to idzie dziennie na piwko.
To nie Wojciechów, nie mniej jednak ja skłaniam się w stronę podnoszenia i rozwijania naszego warsztatu czyli w stronę formy zorganizowanej nauki/ćwiczenia technik, wzornictwa itp.
Do tej pory było więcej zabawy (pener?), teraz trzeba odwrócić proporcje nauka -zabawa (warsztaty). Tak, żeby po zakończonych warsztatach nie skończyło się tylko na kacu i na kosztach, ale żeby każdy się mógł czegoś nauczyć.
Kto nie będzie chciał, to nie przyjedzie na warsztaty i już.
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- Grzegorz K.
- Administrator
Huśtawka, jak pisze Prezes, już zaklepana. Ale jeszcze taka myśl. W ubiegłym roku tematem przewodnim były zawiasy. Może by tak pomyśleć o klamkach i zamykadłach wszelakiej maści. Temat chyba wdzięczny
Np. coś takiego prostego (ale można też bardziej wyrafinowane)
Np. coś takiego prostego (ale można też bardziej wyrafinowane)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali