pomoc w kupnie wiertarki stolowej

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
Kuba
Moderator

Post autor: Kuba » 03 kwie 2013, 07:20

ja lubie miec kupe złomu :D tego nigdy za wiele , masz racje kolego rosyjskie są sporo niższe coś troszke ponad 2m a te polskie Wka prawie 3m :D

kimons

Post autor: kimons » 28 paź 2013, 14:12

Bez nowego tematu - mam pytanie o wiertarkę.
Obrazek
To sprzęt firmy Celma. Mogę prosić o jakieś opinie?

Krzysztof Assman

Post autor: Krzysztof Assman » 28 paź 2013, 15:35

Dawniej Celma była słynna z prostoty i niezawodności . Teraz nie wiem . Nie wiem także jak się kształtuje cena tej wkrętarki , ale z czystym sumieniem mogę polecić Makitę . Sprzęt sprawdzony i niezawodny , ale swoje kosztuje . Ważne , aby w zestawie było dwie baterie . I to bez znaczenia jaką firmę wybierzesz , szukaj zestawu z dwiema bateriami , na wymianę .

kimons

Post autor: kimons » 29 paź 2013, 14:05

Różnice w cenach są spore ;-) Nawet duże... Sporo czytałem - mądrzejsi twierdza, że te najbardziej znane marki lecą na Chiny, że produkcja przeniesiona, że podzespoły już nie te... Ta Celma wygląd znośnie, potrzebna pod domowe zastosowania i... sam już nie wiem ;/

trzewik

Post autor: trzewik » 29 paź 2013, 16:48

jeśli chodzi o narzędzia zasilane akumulatorami to hilti wymiata, aeg znośny, a makita...narzędzia bardzo dobre ale akumulatorki szybko siadają a cena nowych jak z kosmosu. Firmy które wymieniłem 100% produkowane w dojczach, celama droga i niestety prc...

ODPOWIEDZ

Wróć do „NARZĘDZIA - tools”