Szlifierkę kątową zatrudnić jako stołową.

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
Jacenty
weteran forum
Kontakt:

Post autor: Jacenty » 18 lip 2014, 16:53

bobodar, Trzeba by na samym początku zadać to niedyskretne pytanie, a mianowicie ile chcesz wydać za szlifierkę bo taśmówka nawet ta najprostsza i zarazem gówniana to kilka stówek dać trza. ;) :D

Awatar użytkownika
Osal

Post autor: Osal » 18 lip 2014, 22:08

Komuniumniu?

Nie bobodarze, ja nie z tych. Jestem pragmatykiem, czasami staje się to moim przekleństwem. Myślę, że nie ma co schodzić poniżej 1800zł przy zakupie taśmówki, żeby nie kupić syfu. Mój znajomy, kowal z siedmioletnim doświadczeniem zakupił bodajże za dwa i pół tysiąca i siadł w niej spaw dźwigający piastę łożyska napinającego. Można? Można. Strasznie nieufnie będę wydawał pieniądze na elektronarzędzia :/

Rafal L.
Kontakt:

Post autor: Rafal L. » 18 lip 2014, 22:38

Tak naprawdę to pomysł stary jak komuna.W latach 80 takie pomysły drukowano w "Zrób to Sam".Jeżeli będzie wszystko zrobione jak należy oraz szlifierka nie będzie za 80zł,to wszystko wypali.Równie dobrze może wciągnąć coś jak szlifuje się na szlifierce stołowej.

Awatar użytkownika
Kuba
Moderator

Post autor: Kuba » 18 lip 2014, 22:42

Ja juz nie robie tasmowek ale moge polecic kolege z naszego forum robi bardzo solidne maszynki ale chwilowo nie pamietam nicku zdaje sie Skoczek lub podobnie polecam ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „NARZĘDZIA - tools”