Moje palenisko ;)
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Moje palenisko ;)
Oto moje palenisko. Bardzo liczę na wasze zdanie;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak powiedział Aries - to ma służyć.
Pierwsze co mi się nasunęło to wysokość - światło otworu nie jest za niskie ?
No chyba, że masz standardowe roboty i wiesz, że nie wskakują Ci na kotlinkę zlecenia tzw. "inne"
Tak jak np. u mnie na wichurze, przyjeżdża dziadek wyciąga pół podwozia od kosiarki pogiętej we wszystkie strony świata i mówi: Weź że mi tu zagrzej i wyprostuj bo k.... zahaczyłem o słupek
Pierwsze co mi się nasunęło to wysokość - światło otworu nie jest za niskie ?
No chyba, że masz standardowe roboty i wiesz, że nie wskakują Ci na kotlinkę zlecenia tzw. "inne"
Tak jak np. u mnie na wichurze, przyjeżdża dziadek wyciąga pół podwozia od kosiarki pogiętej we wszystkie strony świata i mówi: Weź że mi tu zagrzej i wyprostuj bo k.... zahaczyłem o słupek
>>> SCORPIO TEAM <<<
Zastanawiałem się kiedyś czy nie zbudować sobie takiej zdejmowanej obudowy nad kotliną.
W starych książkach są rysunki takich palenisk, dobre do drobnych odkówek, nie promieniuje tak ciepło. Najlepiej zrobić takie coś z cegieł JM(izolacyjne wysokotemperaturowe), ewentualnie tania wersja-szamot.
Możesz kiedyś pociągnąć ten temat
W starych książkach są rysunki takich palenisk, dobre do drobnych odkówek, nie promieniuje tak ciepło. Najlepiej zrobić takie coś z cegieł JM(izolacyjne wysokotemperaturowe), ewentualnie tania wersja-szamot.
Możesz kiedyś pociągnąć ten temat