Walcarka
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
Grzegorz K., sorki no tak racja,
dzięki harlem, ale ty na pewno też masz taki sprzęt w warsztacie który przydałby się Kołodziejowi cenną radę wskazał Grzegorz K., że za drogo.
Czekam na tego rodzaju odpowiedzi
PS. Tym bardziej że kowalstwo to moje pasja -hobby a takiego sprzętu potrzebuję na raz do roku bo akurat żona wymyśliła taki kształt balkonów i muszę jakoś wygiąć profil
dzięki harlem, ale ty na pewno też masz taki sprzęt w warsztacie który przydałby się Kołodziejowi cenną radę wskazał Grzegorz K., że za drogo.
Czekam na tego rodzaju odpowiedzi
PS. Tym bardziej że kowalstwo to moje pasja -hobby a takiego sprzętu potrzebuję na raz do roku bo akurat żona wymyśliła taki kształt balkonów i muszę jakoś wygiąć profil
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Lepsza taka niż żadna.Sadek za 200 złotych to może i można to zrobić pod warunkiem,że cały park maszynowy potrzebny do tej realizacji masz u siebie,tyle zapłaciłem tokarzowi za elementy do budowy podobnej walcarki,tyle,że moja wykorzystywana do gięcia płaskowników na sztorc i rolki są zabudowane z obu stron.Napęd też na jedną rolkę ale znacznie większej średnicy więc jest mniejsze ryzyko poślizgu.Robiłem ją 7 lat temu.
Kontakt 517355290
BANAN, czy mógłbym prosić o foto twojej walcarki ponieważ zawziąłem się i postanowiłem ją zrobić sam (zobaczymy jaki to koszt )
jeśli to możliwe mój adres to baasbud@o2.pl
harlem, co do kosztu to zgadzam się z tobą myślę że potrzebne jest około 400zł i ni9ewiem czy wystarczy
rav08,potrzebuję wygiąć profil 2x2 myślę że wystarczy
jeśli to możliwe mój adres to baasbud@o2.pl
harlem, co do kosztu to zgadzam się z tobą myślę że potrzebne jest około 400zł i ni9ewiem czy wystarczy
rav08,potrzebuję wygiąć profil 2x2 myślę że wystarczy