Wykonanie metalowych ramek na płytki
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Wykonanie metalowych ramek na płytki
Witam,
Poszukuję wykonawcy metalowych ramek na płytki ceramiczne. Liczę na stałą współpracę, właśnie zaczynam produkcję samych płytek, które po skompletowaniu tworzą numer domu wraz z ozdobnymi dekorami. Każda płytka to osobna cyfra bądź element dekoracyjny, wymiary płytek to 9,7x9,7cm.
Na początek chciałbym zaoferować komplementarne ramki metalowe dla odpowiednio 2, 3, 4 oraz 5 płytek, a więc w wymiarach około 20, 30, 40 oraz 50cm. Ramki powinny mieć dekoracyjny charakter, zaś główna ich rola polegać będzie na możliwości umieszczenia w nich płytek i powieszenia na elewacji budynku.
Na początku chciałbym się skupić na jednym wzorze ramek, stosunkowo prostym i tanim w wykonaniu.
Czy moglibyście kogoś polecić, a może ktoś sam chciałby się tego podjąć? Tak jak pisałem, liczę na stałą współpracę.
Bardzo proszę o informację na temat możliwości współpracy, proponowanego materiału oraz kosztów wykonania.
W załącznikach przykładowe zdjęcia ramek
Pozdrawiam
Poszukuję wykonawcy metalowych ramek na płytki ceramiczne. Liczę na stałą współpracę, właśnie zaczynam produkcję samych płytek, które po skompletowaniu tworzą numer domu wraz z ozdobnymi dekorami. Każda płytka to osobna cyfra bądź element dekoracyjny, wymiary płytek to 9,7x9,7cm.
Na początek chciałbym zaoferować komplementarne ramki metalowe dla odpowiednio 2, 3, 4 oraz 5 płytek, a więc w wymiarach około 20, 30, 40 oraz 50cm. Ramki powinny mieć dekoracyjny charakter, zaś główna ich rola polegać będzie na możliwości umieszczenia w nich płytek i powieszenia na elewacji budynku.
Na początku chciałbym się skupić na jednym wzorze ramek, stosunkowo prostym i tanim w wykonaniu.
Czy moglibyście kogoś polecić, a może ktoś sam chciałby się tego podjąć? Tak jak pisałem, liczę na stałą współpracę.
Bardzo proszę o informację na temat możliwości współpracy, proponowanego materiału oraz kosztów wykonania.
W załącznikach przykładowe zdjęcia ramek
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Grzegorz K.
- Administrator
kolego, chyba jednak źle trafiłeś. Najbliższy w twojej okolicy pan garażowiec-szara-strefa, z takiego drutu pospawa te ramki. Wystarczy, że dostarczysz mu półelementy tfu "kute" np."C"tki, i "S"ki, troche kątowniczka i do dzieła. Nie wróże powodzenia w sprzedaży, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby spróbować.
- Grzegorz K.
- Administrator
-
Krzysztof Assman
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
Ale ja też uważam, że te esy floresy nie zachwycają, powinno być coś bardziej delikatnego. Obronić mają się same płytki a nie ramki, te mają być tylko dodatkiem. Będą jeszcze ramki drewniane, całkowicie spokojne i stonowane. I nie sugerujcie się samymi płytkami, bo zaoferuję coś innego, bardziej "spolszczonego", każdy znajdzie coś dla siebie 
Chciałem tylko zapytać o samą ramkę, o wykonanie, zabezpieczenie przed korozją. No i cenę, na ile wyceniacie takie coś?
Trzeba też się zastanowić jak rozwiązać budowę ramki, by płytki można było wyjmować i wkładać (będę miał płytki sezonowe, świąteczne itp., klient będzie mógł sobie wymieniać podobnie jak stroik na drzwiach
)
Chciałem tylko zapytać o samą ramkę, o wykonanie, zabezpieczenie przed korozją. No i cenę, na ile wyceniacie takie coś?
Trzeba też się zastanowić jak rozwiązać budowę ramki, by płytki można było wyjmować i wkładać (będę miał płytki sezonowe, świąteczne itp., klient będzie mógł sobie wymieniać podobnie jak stroik na drzwiach
I taka ciekawostka - ramki które wysłałem są jedyną wersją oferowaną na Zachodzie, głównie w krajach śródziemnomorskich i Stanach Zjednoczonych. Wszystkie na tzw. jedno kopyto. Dlatego warto byłoby zaproponować coś lepszego
I dlatego też chciałem podjąć tę dyskusję, nie banujcie mnie za to, że pokazałem coś, do czego ręki nie przyłożyłem
Po to jest forum, żeby dojść do fajnych wniosków i zakończyć temat mądrzejszym