Wiesz czemu się tak dzieje... w pewnym momencie na chwile zapominasz co laik jest w stanie zrozumieć, a co jeszcze przerasta jego możliwości, a na dodatek zaczynasz ograniczać to co chcesz powiedzieć by nie machnąć od razu książki... to właśnie się tu stało... co więcej nad wyraz często wychodzą mi takie kruczki...
Powiadasz Mosta z castoramy... a to ciekawostka... pierwszego invertora kupiłem w Brico depot (podległe castoramie), a był to Dedra 200A MMA+TIG+Puls... za bodajże 1100zł... co ciekawe te spawarki trzymają cenę, a moja działa już 4 lub 5 lat, kiedyś służyła jako TIG, teraz jako wypadowa MMA (pod pachę i ogień) i jedyne co to kable powymieniałem... A Dedra, słyszałem, że to polska firma (patriotyzm), ale jadą na podzespołach bodajże esaba (trwały, ale zbyt komplikuje życie profesionalistom)
Pozdrawiam i życzę wesołych świąt, oraz szczęśliwego Nowego roku
Doznałem miłości demona, jestem dumny, że wybrała mnie i zaryzykowała by być ze mną, oraz jestem dumny, że obroniłem ją, mimo... nie jednak się cieszę, że stałem się smokiem. Jestem dumny, że ciało zrównało się z moim szaleństwem.