kowadło-czy warto?
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
kowadło-czy warto?
Witam!
Ostatnio rozglądam się za kowadłem i trafiłem na taką ciekawą ofertę https://www.olx.pl/oferta/kowadlo-92-kg ... mgAUA.html co o tym myślicie patrząc na nie okiem profesjonalistów?
Z góry dzi3kuję za odpowiedź.
Albert
Ostatnio rozglądam się za kowadłem i trafiłem na taką ciekawą ofertę https://www.olx.pl/oferta/kowadlo-92-kg ... mgAUA.html co o tym myślicie patrząc na nie okiem profesjonalistów?
Z góry dzi3kuję za odpowiedź.
Albert
Re: kowadło-czy warto?
Jeżeli ogłoszenie prawdziwe to oczywiście że warto.
- szczerbus9
łapy mnie opadli...
To to prawie nowe, nie używane kowadło... wystarczy szczota i jest w pełni sprawne...
Trochę daleko, bo sam bym się tam wybrał...
To to prawie nowe, nie używane kowadło... wystarczy szczota i jest w pełni sprawne...
Trochę daleko, bo sam bym się tam wybrał...
Doznałem miłości demona, jestem dumny, że wybrała mnie i zaryzykowała by być ze mną, oraz jestem dumny, że obroniłem ją, mimo... nie jednak się cieszę, że stałem się smokiem. Jestem dumny, że ciało zrównało się z moim szaleństwem.
-
egojack1
Brać. Mam takie samo. Kowadło jednorożne typ A, tzw "setka". Bardzo dobry stan za te pieniądze.
Okej dzięki za odpowiedź. Postaram się jak najszybciej kupić aczkolwiek będę musiał wywalczyć ze sprzedającym wysyłkę bo z Warszawy mi się tam nie widzi jechać... chociaż po zobaczeniu ceny nowego 100kg kowadła pójdę chociażby na piechotę z wózkiem.
też tak uważam że warto
Hej Wam,
Nie chcę zakładać kolejnego tematu, więc pozwolę sobie napisać tutaj, jako, że decyzja padła
Znalazłem dzisiaj takie ogłoszenie i ustawiłem się już, że kupię(zarezerwowałem na dzisiaj), cena wydaje się atrakcyjna: 490 zł
https://www.olx.pl/oferta/kowadlo-kowal ... 6b8d38f891
Czy oko specjalistów jest w stanie stwierdzić, czy dla początkującego to dobry towar?
Bitnia wydaje się być w całkiem dobrym stanie, chociaż ciężko mi stwierdzić po zdjęciach.
Nie chcę zakładać kolejnego tematu, więc pozwolę sobie napisać tutaj, jako, że decyzja padła
Znalazłem dzisiaj takie ogłoszenie i ustawiłem się już, że kupię(zarezerwowałem na dzisiaj), cena wydaje się atrakcyjna: 490 zł
https://www.olx.pl/oferta/kowadlo-kowal ... 6b8d38f891
Czy oko specjalistów jest w stanie stwierdzić, czy dla początkującego to dobry towar?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
graffic
jest ok - choć sprawdziłbym wagę (jeśli jest 50 kg - to za 490 to trochę dużo - ale zawsze można to sprawdzić na miejscu) - generalnie taka wielkość kowadła jest bardzo praktyczna
sprawdź na miejscu jeszcze kwestie nacięć bitni (mam wrażenie że jest lekko posiekany) - jak są drobne nacięcia to ok - ale jak głębsze, to zastanawiałbym się i oceniał bezpośrednio na miejscu
sprawdź na miejscu jeszcze kwestie nacięć bitni (mam wrażenie że jest lekko posiekany) - jak są drobne nacięcia to ok - ale jak głębsze, to zastanawiałbym się i oceniał bezpośrednio na miejscu
graffic pisze:jest ok - choć sprawdziłbym wagę (jeśli jest 50 kg - to za 490 to trochę dużo - ale zawsze można to sprawdzić na miejscu) - generalnie taka wielkość kowadła jest bardzo praktyczna
Hej, dziękuję za odpowiedź, sprawdzę co napisałeś na miejscu jak dojadę
490 - jeśli nie musisz daleko po nie jechać - zdecydowanie warto.
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
Hej, dokładnie o tym myślałem, bo miałem do niego 20 min drogiAries pisze:490 - jeśli nie musisz daleko po nie jechać - zdecydowanie warto.
Sprawdziłem, są drobne, więc jest git. Dziękuję Wam za pomoc!sprawdź na miejscu jeszcze kwestie nacięć bitni (mam wrażenie że jest lekko posiekany) - jak są drobne nacięcia to ok - ale jak głębsze, to zastanawiałbym się i oceniał bezpośrednio na miejscu