kuźnia na wsi
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
kuźnia na wsi
ostatnio przeniosłem swoje graty na wieś:)
dzisiaj zrobiłem kilka zdjęć okolicy. W kuźni syfilis i świńska grypa, więc zdjęcia pokażę dopiero jak to poukładam trochę.
http://picasaweb.google.pl/supernikiel/UntitledExport#
zdjęcia zrobiłem wczoraj:)
dzisiaj zrobiłem kilka zdjęć okolicy. W kuźni syfilis i świńska grypa, więc zdjęcia pokażę dopiero jak to poukładam trochę.
http://picasaweb.google.pl/supernikiel/UntitledExport#
zdjęcia zrobiłem wczoraj:)
kilkanaście km od Jasła
jak się trochę ogarnę to zapraszam do siebie na jakieś kucie. Małe czy duże to nie ma znaczenia, bo wszystko da się zorganizować. do najbliższych sąsiadów mam dalej niż "strzał z kałacha"
Młot niestety nie dojechał w całości:( nie dopatrzyłem i w zamieszaniu nie zdjąłem prowadnic bijaka
były tak dobrze spasowane. załadunek - 5 chłopa kombinujących jak to zrobić żeby nie spadło z lawety.
no i młot nie spadł, nawet nie drgnął. niestety prowadnice tak:/ teraz muszę poszukać jakiegoś Pana Stasia co mi to wyfrezuje. dzisiaj zrobię zdjęcia i Wam pokażę co mi zginęło.
Młot niestety nie dojechał w całości:( nie dopatrzyłem i w zamieszaniu nie zdjąłem prowadnic bijaka
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- Agnieszka Pasek
bardzo sie ciesze, ze sie Wam podoba:) jak trawka sie zieleni na wiosne to jest jak w raju.
koniecznie trzeba tu jakies sptkanie zrobić. plenerek jakis.
Z czego bede zyl? z kowalstwa, rolnictwa, z letników . sie zobaczy:)
Nomad, dobrze kombinujesz - Bączal dolny
koniecznie trzeba tu jakies sptkanie zrobić. plenerek jakis.
Z czego bede zyl? z kowalstwa, rolnictwa, z letników . sie zobaczy:)
Nomad, dobrze kombinujesz - Bączal dolny
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią