kupiłem ją przez internet, więc niedługo będę ją miał na miejscu. Jeśli w ramach gwarancji taka szlifierka będzie naprawiana/wymieniana przez 3 lata to daje nam to koszt szlifierki =50zł/rokrav08 pisze:jak bys miał na miejscu to by się opłacało miał bys przez 3 lata nową szlifierke co miesiąc pewno
Zakup szlifierki kątowej do 300 zł - do ciężkich prac.
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Człowiek został stworzony przez miłość, dlatego ona tak bardzo go pociąga. J.M.Vianey
Muszę napisać kilka słów o szlifierce Einhell, która kupiłem przez internet korzystając z promocji. Niby wszystko ok, poza tym, że szlifierka na max.obrotach generowała drgania, które odczuwałem jako nieprzyjemne mrowienie w dłoniach. Próby wykonywałem z kilkoma tarczami, co potwierdza moje podejrzenia, że sprzęt był źle wyważony
Oddałem dziadostwo do sklepu zanim zacząłem jej używać
Wniosek: Nie ma co eksperymentować z tanimi narzędziami.
Oddałem dziadostwo do sklepu zanim zacząłem jej używać
Wniosek: Nie ma co eksperymentować z tanimi narzędziami.
Człowiek został stworzony przez miłość, dlatego ona tak bardzo go pociąga. J.M.Vianey
Ja dziś kupiłem szlifierke na olx cene ztargowałem do 330zł, maszyna nowka tylko bez gwarancji posiada regulacje obrotow. Nie miałem nigdy nic z tej firmy, kumpel spawacz mnie namowił ponoć sprzet zaje...sty? W środe ma być u mnie wiec sie przekonam. Miał moze ktoryś z was sprzet tej firmy bo ciekaw jestem waszej opini
http://olx.pl/i2/oferta/szlifierka-kato ... c89b66bae9
http://olx.pl/i2/oferta/szlifierka-kato ... c89b66bae9
blob
Witam i napiszę coś że o swoim bosch-u gws 850ce, kupionym prawie 5 latek temu, jedni ją polecają drudzy nie, być może przez takowy egzemplarz, więc różnie?.
Ja jak najbardziej POLECAM!!!, sprzęt wart jak najbardziej w tym przedziale, nie ma nawet co porównywać z tańszymi gniotami!!!, największa zaletą, jest to, że są do niej części, najbardziej rezultatywne jak się skończy gwarancja.
Trochę przerobiła w tym czasie, nie zamierzam, wypisywać dokładnie co i jak, jak była katorżniczo katowana i dalej na jednych szczotkach, dodam tylko że wywaliłem z nich ogranicznik zużycia, taką w środku nich sprężynkę z kawałkiem blaszki.
Jak nie wiadomo\wiadomo w każdej takiej szlifierce, wypadałoby\trzeba by kiedyś zajrzeć co się dzieje w środku pod warunkiem że dbamy!!!, u sb pare razy poprawiałem smar w przekładni, tak by się nie przegrzewała po 15 minutach ciśnięcia na full, uwierzcie skutecznie.
Kumpel, kupił DEWALT-a 1000 coś wat, za 4 stówki, sprzęt wydawał się "nawet nawet" za tą kase, nie
, od poczatku wkurwiało to, że dla rąk, robiła się ciężka po dłuższej pracy i była nieporęczna przy zakamarkach, co do trwałosci?, była przez pół roku, gdy nie zaczeło coś w przekładni jarmolić, aż się nie dało jej używać. nawet po gwarancjach i taki do DEWALT.
Ja jak najbardziej POLECAM!!!, sprzęt wart jak najbardziej w tym przedziale, nie ma nawet co porównywać z tańszymi gniotami!!!, największa zaletą, jest to, że są do niej części, najbardziej rezultatywne jak się skończy gwarancja.
Trochę przerobiła w tym czasie, nie zamierzam, wypisywać dokładnie co i jak, jak była katorżniczo katowana i dalej na jednych szczotkach, dodam tylko że wywaliłem z nich ogranicznik zużycia, taką w środku nich sprężynkę z kawałkiem blaszki.
Jak nie wiadomo\wiadomo w każdej takiej szlifierce, wypadałoby\trzeba by kiedyś zajrzeć co się dzieje w środku pod warunkiem że dbamy!!!, u sb pare razy poprawiałem smar w przekładni, tak by się nie przegrzewała po 15 minutach ciśnięcia na full, uwierzcie skutecznie.
Kumpel, kupił DEWALT-a 1000 coś wat, za 4 stówki, sprzęt wydawał się "nawet nawet" za tą kase, nie