Cześć, mieszkam niedaleko Darłowa, w Kopnicy. Pracuję jako mechanik okrętowy, ale jak już w domu jestem to coś tam dłubię albo w ogrodzie albo w garażu. Jak ktoś ma zajawkę w okolicy na ruskie motocykle to też można wspólny temat załapać, kiedyś jeszcze w technikum na warsztatach troszkę liznąłem kowalstwa, mieliśmy takie zajęcia, czy materiałoznawstwo, no ale to już uleciało trochę, ale chciałbym hobbystycznie wgłębić się w temat, i samemu czasem może coś sobie wykuć. mam nadzieję, że znajdę tu wiele cennych porad i uwag. nie ukrywam, że czasem zajeżdżam do Swołowa, podpatrzeć pracę i dzieła wytwarzane w czasie plenerów, w końcu mam niedaleko. Zresztą ta wioska jest piękna o każdej porze roku.
Pozdrawiam
Pawel
Witam wszystkich
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Witam wszystkich
Cześć,
To nie czaj się w Swołowie tylko przyjedź oficjalnie. Poznasz ludzi i pokujesz. Tu na forum jest zazwyczaj informacja i zapisy.
Gdybyś był w Trójmieście to zapraszamy do nas. Kujemy latem w weekendy w Kuźni Wodnej i właśnie dostaliśmy w Gdyni lokum od miasta. Po remoncie będzie w Gdyni spore miejsce dla wszystkich zapaleńców kowalstwa.
To nie czaj się w Swołowie tylko przyjedź oficjalnie. Poznasz ludzi i pokujesz. Tu na forum jest zazwyczaj informacja i zapisy.
Gdybyś był w Trójmieście to zapraszamy do nas. Kujemy latem w weekendy w Kuźni Wodnej i właśnie dostaliśmy w Gdyni lokum od miasta. Po remoncie będzie w Gdyni spore miejsce dla wszystkich zapaleńców kowalstwa.
Hej, witaj i działaj !!!
Witaj i powodzenia w Nowym Roku .