Witajcie !
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Witajcie !
Witam !
Od lat pasjonuje mnie obserwowanie, słuchanie oraz czytanie o kowalstwie i moim marzeniem jest się tego nauczyć!
Potrzebuje rad dla osoby uzbrojonej tylko w ogromne pokłady cierpliwości i szczątkowej teorii
Wiem iż potrzebna mi praktyka
Pomóżcie mi spełnić marzenia bym za kilka lat mógł powiesić na ścianie ręcznie wykutą szablę oraz przedłużyć życie tego wspaniałego rzemiosła
Od lat pasjonuje mnie obserwowanie, słuchanie oraz czytanie o kowalstwie i moim marzeniem jest się tego nauczyć!
Potrzebuje rad dla osoby uzbrojonej tylko w ogromne pokłady cierpliwości i szczątkowej teorii
Wiem iż potrzebna mi praktyka
Pomóżcie mi spełnić marzenia bym za kilka lat mógł powiesić na ścianie ręcznie wykutą szablę oraz przedłużyć życie tego wspaniałego rzemiosła
Re: Witajcie !
Dziękuję i chciałbym zapytać gdzie zrobić wątek by pomóc w szukaniu pierwszego kowadła ?
Ponieważ tata kolegi był kowalem artystycznym I jak się dowiedział postanowił mi podarować pierwszy młot i szczypce
Ponieważ tata kolegi był kowalem artystycznym I jak się dowiedział postanowił mi podarować pierwszy młot i szczypce
Szukanie kowadła, to raczej na grupach sprzedażowych, tu raczej się dowiesz jak kowadła używać
Ale w razie czego w ogłoszeniach jest dział targ
Ale w razie czego w ogłoszeniach jest dział targ
Lepsze jest wrogiem dobrego
Rozumiem
Po prostu internet ujawnił mi to forum gdy takowego szukałem i postanowiłem dołączyć
Choćby dla kilku rad
Myślałem zacząć skromnie choćby od szyny mi na rogu glownie zależy
"Nie liczą się narzędzia a to jak się ich używa" i za tymi słowami chce podążać
Po prostu internet ujawnił mi to forum gdy takowego szukałem i postanowiłem dołączyć
Choćby dla kilku rad
Myślałem zacząć skromnie choćby od szyny mi na rogu glownie zależy
"Nie liczą się narzędzia a to jak się ich używa" i za tymi słowami chce podążać
Witaj kolego .
Witam, miło że dołączyłeś
Cześć