Odgapianie........

O tym jak zarobić pierwszy milion;)

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Tomek Błotnicki
Kontakt:

Post autor: Tomek Błotnicki » 19 lut 2010, 23:47

Harlem,
Ten pan kowal - jeśli czyta forum, to wie w jakim poważaniu go mam. Ale nie czyta, bo uważa się za gwiazdę kowalstwa. Ale ów pan wie z innych źródeł, że zadarł nie tylko ze mną ale i z firmą z którą ja współpracuję.
Zróbcie z Salaputrem kilka rzeczy zamiast niego, czyli wejdźcie na "jego teren" niech zobaczy że jesteście, to oberwie się i wam. To prawie wasz sąsiad :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
jolo
forumoholik

Post autor: jolo » 20 lut 2010, 09:12

Nikiel pisze--Jolo, pamiętasz rozmowy o prawach autorskich w Wojciechowie?

W Wojciechowie mówili ," nie podrabiajcie naszych prac," tylko nie do końca jestem pewien czy te prace nie były wcześniej odgapione , i kolo sie zamyka

mnie na tym nie zależy,ja podpatruje innych i niech mnie podpatrują ,robię tak jak mi sie podoba i pewnie wcześniej już ktoś tak robił, i kiedyś też tak będą robić , taki lajf ,

tylko niech się nikt pod moimi pracami nie podpisuje i będzie ok

damian_w202

Post autor: damian_w202 » 03 sty 2011, 02:57

ja tam firmy żadnej jeszcze nie mam, kowalstwem a raczej obróbką metali interesuje się od dawna. Jak 3 lata temu stawiałem bramę metalowo drewnianą u siebie na ulicy to w przeciągu dosłownie kilku tygodni dwóch sąsiadów zleciło jakiejś firmie wykonanie bram bardzo podobnych do mojej. Teraz jak widzę te firmowe wygibasy to zastanawiam się kiedy i jak upiększyć swoją bo to ona wygląda jak kopia tamtych. Ale ci co mają wiedzieć wiedzą która była pierwowzorem. :mrgreen: Oczywiście była to moja pierwsza brama i teraz nie popełniłbym tych samych błędów co wtedy ale jak będę przerabiał to naprawię co sknociłem - przecież to cudowny metal :)
Pozdrawiam Damian

ODPOWIEDZ

Wróć do „PROWADZENIE FIRMY - run a business”