Praca miesiąca - dyskusja
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Praca miesiąca - dyskusja
Arkadi . Kibicowalem tobie bo sam chce taką bramę zrobić. Zapodaj trochę zdjęć tej bramy jak ja robiłeś na forum . Chętnie byśmy popatrzeli
Dzięki kolego. Mam fotki od podstaw które robiłem, więc w wolnej chwili zapodam.
- Grzegorz K.
- Administrator
Ten projekt został przeze mnie odtworzony, bo już jest taka brama wykonana w świecie, tylko nie znam autora. Ogólnie projekt był na brame skrzydłową i musiałem pokombinować aby przełożyć całość na bramę przesuwną, aby zachować całkowity kształt bramy. Ogólnie jesli coś wykonuje, to projektuje sam i bardzo czesto z głowy. Przy tworzeniu tej bramy było dużo nie wiadomych, jedną z nich, to jak taka duża brama(9m) bedzie zachowywała się podczas jazdy, czyli przesuwu.? Ale przesuwa sie nią jednym paluszkiem choć założyłem automat na 1,5 tony.
- Grzegorz K.
- Administrator
Jak wszystko dobrze przemyślane to musi działać. Ja też szukam inspiracji w pracach innych. To zupełnie naturalne.

O, nie spodziewałem się. Bardzo dziękuję za docenienie mojej pracy, chciałem również pogratulować wspaniałych prac moim kwietniowym konkurentom. Co do dyskusji na temat małej frekwencji w głosowaniu to wydaje mi się, że rozdzielanie konkursu na dwa posty: prezentacja i ankieta, nie ma sensu. Szczerze mówiąc nie głosowałem w kwietniu bo nie znalazłem ankiety.
Officina Ferraria
-
graffic
MT - od prawie 3,5 jak prowadzę konkursy
- ankieta zawsze jest jako osobny post (łatwiej to zorganizować) - jak wejdziesz na strefę konkursową - to ciężko to przegapić
(jest siedem dni na oddanie głosu) - poza tym wyjątkowo, dawałem dodatkowe ogłoszenia na chacie...
-
graffic
Larsso
- gratuluję zwycięstwa w konkursie na pracę miesiąca
!!!! - jak widać wielu doceniło to, że praca była czysto kowalska i to się bardzo chwali ! - oby tak dalej
pozostałym kolegom - również gratuluję świetnych prac i bardzo dziękuję za liczne zgłoszenia
- mam nadzieje, że w kolejnych miesiącach, będzie równie wiele prac
pozostałym kolegom - również gratuluję świetnych prac i bardzo dziękuję za liczne zgłoszenia
Dziękuję graffic i forumowiczom którzy na mnie zagłosowali 
Gratuluję Larsson - idzie młodość 
Gratulacje!
Bardzo się cieszę z Twojego zwycięstwa Larsso. Gratuluję!
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
- Grzegorz K.
- Administrator
GRATULACJE
Porażka jest po prostu okazją, by spróbować ponownie, tym razem bardziej przemyślanie.
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Larsso gratulacje