Praca miesiąca - dyskusja
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
Krzysztof Assman
Ona jest właśnie taka inna
Na tym foto jest bez kabla. Jest otwór przewiercony z boku deski do jednej z tych tulei podstawy. No i dalej trzeba owinąć śrubę ze trzy razy i przez te dwa otworki w jarzmie przewlec dalej.
Tak ją wystawiłem na allegro, bo nie lubię kabli, ale na razie nie ma zainteresowania.
http://allegro.pl/show_item.php?item=3056076554
W sumie to bym ją sobie postawił na szafce nocnej jak bym ją miał
[/list]
Na tym foto jest bez kabla. Jest otwór przewiercony z boku deski do jednej z tych tulei podstawy. No i dalej trzeba owinąć śrubę ze trzy razy i przez te dwa otworki w jarzmie przewlec dalej.
Tak ją wystawiłem na allegro, bo nie lubię kabli, ale na razie nie ma zainteresowania.
http://allegro.pl/show_item.php?item=3056076554
W sumie to bym ją sobie postawił na szafce nocnej jak bym ją miał
W steampunk dużo mosiądzu dają, a ja wolę stal. Ogólnie cieszy mnie, że ta lampka wywołała taką dyskusję.
Mam pomysł na żyrandol do kompletu.
Dara, jak wygrasz to Ci wyślę za free, poza tym z podkarpacia niedaleko, możesz się pofatygować osobiście
Dodałem nawet specjalnie notkę w Dostawa i płatność|Dodatkowe informacje
Mam pomysł na żyrandol do kompletu.
Dara, jak wygrasz to Ci wyślę za free, poza tym z podkarpacia niedaleko, możesz się pofatygować osobiście
Dodałem nawet specjalnie notkę w Dostawa i płatność|Dodatkowe informacje
Widziałem niedawno podobną aukcję z lampką zrobioną z jakiegoś żeliwnego korpusu i łańcuch 1/2", która poszła za 250zł.
Pomyślałem, że też coś zmajstruję. Chwilkę mi to zajęło.
Liczyłem na uzyskanie podobnej kwoty, no ale cóż cieszę się, że chociaż dupska nie umoczyłem, bo promocja aukcji z prowizją wyniosła 35,86zł.
Tyle mojego, że zaproponowałem kobiecinie założyć starą ebonitową wtyczkę w klimacie i kawałek kabla, za opłatą 25zł i się zgodziła.
Przynajmniej brać kowalska docenia.[chociaż czytając o krzesiwku powoli tracę wiarę]
Pomyślałem, że też coś zmajstruję. Chwilkę mi to zajęło.
Liczyłem na uzyskanie podobnej kwoty, no ale cóż cieszę się, że chociaż dupska nie umoczyłem, bo promocja aukcji z prowizją wyniosła 35,86zł.
Tyle mojego, że zaproponowałem kobiecinie założyć starą ebonitową wtyczkę w klimacie i kawałek kabla, za opłatą 25zł i się zgodziła.
Przynajmniej brać kowalska docenia.[chociaż czytając o krzesiwku powoli tracę wiarę]