Praca miesiąca - dyskusja
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Praca miesiąca - dyskusja
Gratulacje kolego.
Dzięki Qmar ale już na starcie bobodar nie miał szans i przyzna się, że jako pierwszy oddał głos na kabuto, przy pełnym szacunku dla pracy pozostałych uczestników
Pokazałeś, że można piękne rzeczy, z kunsztem robić bez pomocy 2 kg młotka i wypaleniu dziesiątków kg koksu 
-
VikingArt
Gratulacje dla zwycięzcy. Jak i także za piękne prace wrzucone w tym miesiącu 
-
graffic
Ogloszenie parafialne - dot. Konkursu dla poczatkujacych
Prosze czytajcie uwaznie regulamin i przede wszystkim tematy zadan - jezeli ktos ma watpliwosc czy dana praca moze zostac zakwalifikowana - prosze pytac, uniknie się dzieki temu rozczarowań.
Niestety musialem wykluczyc zgloszona dzisiaj prace - ze wzgledu na to ze nie odpowiadała na wskazany temat
Jednym z celi rozpisanego konkursu jest - umiejetnosc wykonania pracy na zadany temat (co przydaje sie przy profesjonalnych konkursach kowalskich), a nie wykonanie jakiejkolwiek pracy i interpretacja regulaminu.
Do konca lipca pozostalo kilka dni - mam szczera nadzieje ze uda sie zamknac liste konkursowiczow. Jesli nie, konkurs bedzie przedluzony o kolejny miesiąc (ostatni raz).
Na chwile obecna - po 3,5 miesiaca od daty ogloszenia konkursu, troche slabo wypada frekfencja
pozdrawiam
Prosze czytajcie uwaznie regulamin i przede wszystkim tematy zadan - jezeli ktos ma watpliwosc czy dana praca moze zostac zakwalifikowana - prosze pytac, uniknie się dzieki temu rozczarowań.
Niestety musialem wykluczyc zgloszona dzisiaj prace - ze wzgledu na to ze nie odpowiadała na wskazany temat
Jednym z celi rozpisanego konkursu jest - umiejetnosc wykonania pracy na zadany temat (co przydaje sie przy profesjonalnych konkursach kowalskich), a nie wykonanie jakiejkolwiek pracy i interpretacja regulaminu.
Do konca lipca pozostalo kilka dni - mam szczera nadzieje ze uda sie zamknac liste konkursowiczow. Jesli nie, konkurs bedzie przedluzony o kolejny miesiąc (ostatni raz).
Na chwile obecna - po 3,5 miesiaca od daty ogloszenia konkursu, troche slabo wypada frekfencja
pozdrawiam
ja dopiero w październiku mogę zadziałać może konkurs wytrzyma 
Przygoda przygoda każdej chwili szkoda...
Graffic ten mój młot 3kg się nada?
-
graffic
Igi - przeczytaj to co napisałem ciut powyżej... - jeśli w lipcu się nie skończy (min. 4 uczestników), będzie trwał jeszcze przez sierpień. Później nastąpi rozstrzygnięcie. Jeżeli na zakończenie konkursu będzie mniej niż 4 uczestników, wówczas nagrody rozdzielę proporcjonalnie między wszystkich.
Spigot - przeczytaj proszę tematy prac konkursowych, zmieszczone w poście konkursowym
- myślę że wszystko wówczas będzie jasne
Spigot - przeczytaj proszę tematy prac konkursowych, zmieszczone w poście konkursowym
No niby jest spęcznianie, wydłużanie, przebijanie i żłobienie ale krata to to nie jest, osobiście uważam się za początkującego ale maszyny jakimi dysponuje dają mi przewagę nad resztą więc się wstrzymam 
graffic pisze:Igi - przeczytaj to co napisałem ciut powyżej... - jeśli w lipcu się nie skończy (min. 4 uczestników), będzie trwał jeszcze przez sierpień. Później nastąpi rozstrzygnięcie. Jeżeli na zakończenie konkursu będzie mniej niż 4 uczestników, wówczas nagrody rozdzielę proporcjonalnie między wszystkich.
Spigot - przeczytaj proszę tematy prac konkursowych, zmieszczone w poście konkursowym- myślę że wszystko wówczas będzie jasne
na regulamin niema rady
Przygoda przygoda każdej chwili szkoda...
-
graffic
Janusz - gratulację zwycięstwa i pięknej pracy !
Harny - również przyjmij gratulacje - za odwagę i sporą liczbę punktów
oczywiście zachęcam Ciebie i innych do brania udziału w kolejnych edycjach konkursu na pracę miesiąca !
pozdrawiam
Harny - również przyjmij gratulacje - za odwagę i sporą liczbę punktów
oczywiście zachęcam Ciebie i innych do brania udziału w kolejnych edycjach konkursu na pracę miesiąca !
pozdrawiam
Dzięki
I głosującym na moją pracę również wielkie dzięki
I oczywiście gratulacje dla zwycięzcy
I oczywiście gratulacje dla zwycięzcy
-
graffic
W tym miesiącu mamy podwójną ankietę
na początek - konkurs comiesięczny - zwycięzcą został VikingArt - Gratuluje serdecznie Marcinie !
pozostałym uczestnikom również gratuluje wspaniałych prac i dziękuję za udział, licząc na Wasz udział w kolejnych miesiącach
drugi konkurs - trwał nieco dłużej, ale skierowany był do adeptów sztuki kowalskiej - tym bardziej miło mi jest ogłosić wyniki:
Saduria - Golgota = 5 pkt
MarcinXD - Świecznik = 0,5 pkt
Leonzlasu - Grill = 24 pkt
Larsso - Ruszt do ogniska = 4,5 pkt
Saduria - Liść = 1 pkt
Leonzlasu - Liść = 0,5 pkt
Lemeryt - Krzyż = 1 pkt
Zwycięzcą jednogłośnie (po przeliczeniu głosów) został Leonzlasu
i to on zgarnia wszystkie nagrody - Gratuluje serdecznie Marcinie !
Postanowiłem również, że każdy uczestnik, który wziął udział w konkursie, otrzyma dyplom uczestnictwa, który jak mam nadzieję, będzie zachętą do dalszej pracy i motywacją do startowania w konkursach organizowanych przez FK
prace obu zwycięzców - będą widoczne na stronie głównej FK
na początek - konkurs comiesięczny - zwycięzcą został VikingArt - Gratuluje serdecznie Marcinie !
pozostałym uczestnikom również gratuluje wspaniałych prac i dziękuję za udział, licząc na Wasz udział w kolejnych miesiącach
drugi konkurs - trwał nieco dłużej, ale skierowany był do adeptów sztuki kowalskiej - tym bardziej miło mi jest ogłosić wyniki:
Saduria - Golgota = 5 pkt
MarcinXD - Świecznik = 0,5 pkt
Leonzlasu - Grill = 24 pkt
Larsso - Ruszt do ogniska = 4,5 pkt
Saduria - Liść = 1 pkt
Leonzlasu - Liść = 0,5 pkt
Lemeryt - Krzyż = 1 pkt
Zwycięzcą jednogłośnie (po przeliczeniu głosów) został Leonzlasu
Postanowiłem również, że każdy uczestnik, który wziął udział w konkursie, otrzyma dyplom uczestnictwa, który jak mam nadzieję, będzie zachętą do dalszej pracy i motywacją do startowania w konkursach organizowanych przez FK
prace obu zwycięzców - będą widoczne na stronie głównej FK