Praca miesiąca - październik
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Praca miesiąca - październik
W tym temacie zgłaszamy prace konkursowe.
Tematyka dowolna.
Zgłoszona praca musi być wykonana przez zgłaszającego w bieżącym okresie konkursowym (decyduje data ukończenia pracy).
Jedną pracę można zgłosić jeden raz.
Post z pracą musi być opatrzony zdjęciem (max. 3 zdjęcia danej pracy) i komentarzem.
Zgłoszenie powinno zawierać nazwę lub tytuł pracy.
Jednemu uczestnikowi w danym miesiącu przysługuje zgłoszenie jednej pracy.
Pracę zgłaszamy od dzisiaj do 31 pażdziernika.
Proszę zamieszczać tylko zgłoszenia w tym temacie, inne posty będą kasowane.
Zwycięzca zostanie wyłoniony w drodze głosowania, w odpowiednim temacie w dniach 1-7 listopada. W przypadku remisu uruchomiona zostanie dodatkowa ankieta - dogrywka.
Praca zwycięzcy zostaje wyróżniona na stronie głównej portalu Forum Kowalskiego.
Tematyka dowolna.
Zgłoszona praca musi być wykonana przez zgłaszającego w bieżącym okresie konkursowym (decyduje data ukończenia pracy).
Jedną pracę można zgłosić jeden raz.
Post z pracą musi być opatrzony zdjęciem (max. 3 zdjęcia danej pracy) i komentarzem.
Zgłoszenie powinno zawierać nazwę lub tytuł pracy.
Jednemu uczestnikowi w danym miesiącu przysługuje zgłoszenie jednej pracy.
Pracę zgłaszamy od dzisiaj do 31 pażdziernika.
Proszę zamieszczać tylko zgłoszenia w tym temacie, inne posty będą kasowane.
Zwycięzca zostanie wyłoniony w drodze głosowania, w odpowiednim temacie w dniach 1-7 listopada. W przypadku remisu uruchomiona zostanie dodatkowa ankieta - dogrywka.
Praca zwycięzcy zostaje wyróżniona na stronie głównej portalu Forum Kowalskiego.
Kowadełko-brelok
Spróbuję zacząć taką miniaturową formą. Kowadło - brelok do kluczy. Wykuty z pręta [|]16. Niektóre powierzchnie wykończone pilnikiem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
W tym miesiącu postanowiłem wrzucić coś grubszego (kluczyk z września dość blado wypadł na tle pozostałych prac
).
Tradycyjnie coś militarnego,z minionych epok.
Na zdjęciach wprawdzie 2 przedmioty,ale traktuję je jako jeden zestaw.Myślę,więc że regulaminu nie naginam...i można potraktować jako jedną pracę.
Ciekawi mnie,jakie odczucia wzbudzą u was prezentowane przeze mnie ,,paskudy''-zwykle na forum chwalimy się wyglansowanym i błyszczącym wyrobem,dbając aby jak najlepiej wypadł...bez smug,rys,itp.A tu gość wyskakuje ze sprzętem,który już z założenia ma wyglądać jak zmaltretowany polem bitwy i leżakowaniem w glebie
Buzdygany raczej dekoracyjne (choć właściwości bojowe zachowują),stylizowane na historyczne egzemplarze
.Z góry zaznaczam,że wszelkie wżery,zendra,slady obróbki,i inne skazy to zabieg jak najbardziej celowy.
Mam niemałe grono entuzjastów takiego właśnie ,,wykopkowego'' stylu,ludzi dla których im brzydsze,tym bardziej klimatyczne.
Tradycyjnie coś militarnego,z minionych epok.
Na zdjęciach wprawdzie 2 przedmioty,ale traktuję je jako jeden zestaw.Myślę,więc że regulaminu nie naginam...i można potraktować jako jedną pracę.
Ciekawi mnie,jakie odczucia wzbudzą u was prezentowane przeze mnie ,,paskudy''-zwykle na forum chwalimy się wyglansowanym i błyszczącym wyrobem,dbając aby jak najlepiej wypadł...bez smug,rys,itp.A tu gość wyskakuje ze sprzętem,który już z założenia ma wyglądać jak zmaltretowany polem bitwy i leżakowaniem w glebie
Buzdygany raczej dekoracyjne (choć właściwości bojowe zachowują),stylizowane na historyczne egzemplarze
Mam niemałe grono entuzjastów takiego właśnie ,,wykopkowego'' stylu,ludzi dla których im brzydsze,tym bardziej klimatyczne.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.