Skoro chciało się komuś nakręcać tak długi film z warsztatów to dla czego nie
umieścił choćby fotek gotowych wyrobów,które były by ukoronowaniem wysiłków,potu i
kasy wywalonej na warsztaty?
Ten z ostatniej fotki mi się podoba.
Czyj on jest ?
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Nie zadowoliły mnie bo nic nie widzę,ale to wina bramki proxy.BANAN pisze:Może zadowoli Cię mój wylany pot
Sorki ,ale to niedorzeczne.krismilka pisze: Może nie chce publikować zdjęć żeby jak najwięcej chętnych było na szkolenia.
Jak kliknę to strona mi się odswieża i tyle.kowmal pisze:Dara, a kiedy klikniesz na szare zdjęcie, a ono powiększa się do oryginalnych rozmiarów to również nie widzisz prawidłowo ?
Kolega z kniwesów Strzyż napisał że przekuwajac złomki historycznych bułatów niebenek316 pisze:wytopek od krismilka przekuty
straszna robota materiał twardy jak szkło dopiero po 50 zagrzaniu zaczął być bardziej plastyczny. pokazał piękny wzorek
Jak już się rozkuje bułkę w płaskowniczek to też się nie zauważa twardości materiału. Spróbuj przekuć pólokrągły pucek średnicy 10 cm to pogadamy, i postaraj się nie przekroczyć 700 stopniDara pisze:
Kolega z kniwesów Strzyż napisał że przekuwajac złomki historycznych bułatów nie
zauważył jakiejś szczególnej twardosci tego materiału.
50 grzań ? ja przy 16/17 uzyskuję pseudobułat z resora od malucha.
To realne. Kazda wiedza to zrodlo piniedzorow.Dara pisze:Sorki ,ale to niedorzeczne.krismilka pisze: Może nie chce publikować zdjęć żeby jak najwięcej chętnych było na szkolenia.