Ściepa Narodowa
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
napewno suma się znajdzie prosze o paypal jak można. życze najlepszego . sorki za mój wredny wpis w ten piękny poranek. pozdroBANAN pisze:tomaszk, Taka forma jaką stosujemy od kilku lat jest jak najbardziej cywilizowana i zgodna z polską tradycją
tak jakby nie można było robić sciepy na serwer
Podpis jest esencją wypowiedzi.
Duża część kolegów zżyła się ze sobą za pośrednictwem forum i nikt nie czuje się przymuszony do tego aby te parę złotych wpłacić. Skoro kolega Grzesiek poprosił o pomoc to jako kumple takowej nie odmówimy. Jeżeli któryś z nas będzie w potrzebie to również może liczyć na resztę kowalskiej braci. Osobiście czuję się dumny z tego iż dzięki tej drobnej sumce forum nadal będzie funkcjonowało. Jestem niemal pewien, że większość kolegów ma podobne odczucia. 
-
LordRotflBlade666
To forum nie ma właściciela. Forum to Ludzie którzy tą są i własnymi postami to forum tworzą.tomaszk pisze:jak macie konto paypal to podajcie to i ja mogę dorzucić swoją ściepę skoro właściciel foruma nie jest w stanie rozwiązać kwestii serwera w cywilizowany sposób
Więc taka forma finansowania jest jedyną opcją.
Info poprzez maila zwiększyło rozgłos o jakieś 70 % [moim zdaniem].
Niech każdy podejdzie do tematu tak ja
Bo w moim przypadku - wiele kasy tak naprawdę mam dzięki forum, tudzież wiedzy tu zaczerpniętej. Wiele razy borykałem się z problemem, który po wejściu na forum wydawał się już błahy.
Choćby ostatni przykład - poprosiłem o pomoc w zakupie maszyn >>> 2 dni później byłem już szczęśliwym posiadaczem tych maszyn.
Smutne bardzo że najczęściej zaglądam tu "jak trwoga to do..... na forum
" - ale no kurcze tak to działa.
Dlatego też chętnie wspomogę, ja nie odczuję a w grupie jest siła !
Pzdr
Niech każdy podejdzie do tematu tak ja
Choćby ostatni przykład - poprosiłem o pomoc w zakupie maszyn >>> 2 dni później byłem już szczęśliwym posiadaczem tych maszyn.
Smutne bardzo że najczęściej zaglądam tu "jak trwoga to do..... na forum
Dlatego też chętnie wspomogę, ja nie odczuję a w grupie jest siła !
Pzdr
>>> SCORPIO TEAM <<<
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator