Mam tak samo jak ty :-P Jadę.wat93 pisze:ja czerwiec mam wolny maj matura...
Ustka 2011
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Greg, jeśli potrzebujesz pomocy w negocjacjach to służę uprzejmie. Myślę, że kratę jako taką powinniśmy zrobić właściwie w całości przed warsztatami, wtedy jest pewność, że przy użyciu odpowiedniego sprzętu zrobimy coś naprawdę ambitnego. A będąc już na warsztatach skupimy się na wyznaczonych zadaniach, ćwiczeniach. Pozostanie nam będąc na miejscu zamontowanie jej w latarni i uroczyste odsłonięcie przy muzyce z kowadeł.
- Grzegorz K.
- Administrator
Dobra. Więc termin czerwcowy. Ilość uczestników 10-15 Do dopracowania). Oznacza to że trzeba się wcześniej zadeklarować i nie dać ciała. Będę pisał na bieżąco co i jak...
Projekt. Podobnie jak w przypadku syrenki nastąpi prefabrykacja zawczasu na z góry upatrzonych pozycjach, na miejscu dopieszczenie i mocowanie. Praca ta nie będzie więc głównym zajęciem na spotkaniu.
Cały plan imprezy, przygotuję w swoim czasie. Na pewno będzie sporo czasu na doszlifowanie tradycyjnych technik. W planach jest ściągnięcie Majstra Franka, więc było by od kogo się uczyć.
Projekt. Podobnie jak w przypadku syrenki nastąpi prefabrykacja zawczasu na z góry upatrzonych pozycjach, na miejscu dopieszczenie i mocowanie. Praca ta nie będzie więc głównym zajęciem na spotkaniu.
Cały plan imprezy, przygotuję w swoim czasie. Na pewno będzie sporo czasu na doszlifowanie tradycyjnych technik. W planach jest ściągnięcie Majstra Franka, więc było by od kogo się uczyć.

Rozmawialiśmy na temat programy spotkania, ale nie mam jasności.
krata ma być wcześniej przygotowana, a na spotkaniu ćwiczymy techniki kowalskie.
czy z tych ćwiczeń da się potem złożyć wspólny projekt??:) było by fajnie
krata ma być wcześniej przygotowana, a na spotkaniu ćwiczymy techniki kowalskie.
czy z tych ćwiczeń da się potem złożyć wspólny projekt??:) było by fajnie
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- Dziad Kowalski
- Dziad Kowalski