rav po to wstawiłem tę prace by właśnie posłuchać innych opinii m.in. o babolach, a nie po to by się chwalić. Od chwalenia jest mój web, a tu na forum wszystko do analizy. Więc skoro wg ciebie jest babol to go wskaż, chętnie podyskutujerav08 pisze:Ja się tam nie czepiam takich pierdół w końcu każdy widzi jak robi.Chyba że się napatrzy za długo to można coś przeoczyć.A wystarczy czasem popatrzeć z innego miejsca.Nie żebym się czepiał Harlem tej zgrabnej furteczki z przedziwnymi liściami ale tam też babole występują.Jak tak zaczniemy wnikać to u każdego się znajdzie czasem większy czasem mniejszy.Ot i taka to robota kuźniana.
Nasze projekty
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
no faktycznie kilka jest
gięcie spiral to walka z materią jeśli jeszcze się śpieszymy to możemy przeoczyć jakieś /babole/, ja je najczęściej widzę dopiero na zdjęciach z realizacji,
a może kwadratowe spirale , widziałem ostatnio na bajce ,rewelacja
szkoda ze umiem tak narysować
a może kwadratowe spirale , widziałem ostatnio na bajce ,rewelacja
szkoda ze umiem tak narysować
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
no, sokoli wzrok 
taa, ten lewy górny lepiej jakby 2-krotnie przecinał (cięciową a nie stycznie) względem siebie, było by konsekwentnie jak w kilku innych miejscach, choć 2 inne spirale tez są na styk. sama góra ma faktycznie ma malutkie przegięcie, choć wydaje mi się ze mogło to byc spowodowane dogięciem już po montażu, bo przy otwarciu 90stopni ta spirala mogła haczyć o stiuk (wychodziła po za oś zawiasów) ale to było 2 lata temu i mogę się mylić. No i te szyldziki pod zawiasami i pod oporem, gotowe "półelementy" jak to niektórzy nazywają, hańba kowalska, hamlet by mnie strącił z wieży zamkowej do fosy.
taa, ten lewy górny lepiej jakby 2-krotnie przecinał (cięciową a nie stycznie) względem siebie, było by konsekwentnie jak w kilku innych miejscach, choć 2 inne spirale tez są na styk. sama góra ma faktycznie ma malutkie przegięcie, choć wydaje mi się ze mogło to byc spowodowane dogięciem już po montażu, bo przy otwarciu 90stopni ta spirala mogła haczyć o stiuk (wychodziła po za oś zawiasów) ale to było 2 lata temu i mogę się mylić. No i te szyldziki pod zawiasami i pod oporem, gotowe "półelementy" jak to niektórzy nazywają, hańba kowalska, hamlet by mnie strącił z wieży zamkowej do fosy.
moja balustradka która była rysowana kilka postów wyżej jest już na ukończeniu
-BabolZone-
Dambasowi tylko zrobiłem obróbkę na programie graficznym , nic nie przerysowałem
-BabolZone-
Dambasowi tylko zrobiłem obróbkę na programie graficznym , nic nie przerysowałem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2011, 08:50 przez jolo, łącznie zmieniany 2 razy.