Festiwal Temperatur w Gdańsku
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
Festiwal Temperatur w Gdańsku
Kowal Oliwski zaprasza nas na imprezę w Gdańsku. Warto się wybrać.
https://www.facebook.com/FestiwalTemperaturyFahrenheita
Ja jadę.
https://www.facebook.com/FestiwalTemperaturyFahrenheita
Ja jadę.

- Grzegorz K.
- Administrator
Dla mnie to było dno, zabawy przygotowane dla widzów nie przekraczających 15go roku życia.
Stanowisko kowalskie było ok.
Odlewanie żeliwa- siedzi typ, piec zimny, leży jakiś złom. Dzieci skrobią wzorki w formach odlewniczych. Nie wiadomo czy będą lali za 2 czy za 4 godziny.
Pokazu z termitem nie uświadczyłem...
Może potem coś się działo, ale nie chciało mi się tam bezczynnie siedzieć i czekać. Zwinąłem się po 18tej.
Stanowisko kowalskie było ok.
Odlewanie żeliwa- siedzi typ, piec zimny, leży jakiś złom. Dzieci skrobią wzorki w formach odlewniczych. Nie wiadomo czy będą lali za 2 czy za 4 godziny.
Pokazu z termitem nie uświadczyłem...
Może potem coś się działo, ale nie chciało mi się tam bezczynnie siedzieć i czekać. Zwinąłem się po 18tej.
- Grzegorz K.
- Administrator
Dziewczyny z ASP chciały lać żeliwo wcześniej, ale dostały telefon od organizatorów że mają poczekać. Odlewanie zaczęło się dopiero o 19.30. Mnie też ominęło bo musiałem się zbierać przed 19, za to pogadałem sobie z nimi trochę.
Oprócz stanowiska kowalskiego i żeliwiaka były jeszcze ciekawie prezentowane wyroby ze szkła. Pozostałe atrakcje rzeczywiście raczej dla dzieci, ale było spoko.
Oprócz stanowiska kowalskiego i żeliwiaka były jeszcze ciekawie prezentowane wyroby ze szkła. Pozostałe atrakcje rzeczywiście raczej dla dzieci, ale było spoko.
- Grzegorz K.
- Administrator