Prace lewą ręką
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
kowmal Sympatyczna szabelka, lubię lapis lazuli (jeśli mnie wzrok nie myli)
...
fajnie sobie radzisz... szczególnie do obrazków na początku, Malczewski, Gierymski, Fałat i paru jeszcze przebija
, wzorowanie się to nic złego... masz naturalny talent, jeśli nie studiowałeś nigdzie... troszkę popracuj nad kompozycją, staraj się tak nie ciąć jak w niektórych obrazkach, te które skopiowałeś kompozycyjnie, trzymają się, ale na przykładzie tej batalistycznej scenki z armatami i przemarszem wojsk, niezbyt zgrabnie tak chlastać obcinając nogi, czy torsy
... wybacz, powinienem Cię raczej chwalić, bo radzisz sobie bardzo dobrze (przepraszam, pedagog ze mnie wychodzi i mój dyplom z malarstwa, jeśli zechcesz, to oczywiście napiszę Ci parę uwag do każdego obrazka, ale na Twoją prośbę, nie znasz mnie przecież i nie musisz mieć jakiegokolwiek zaufania)... maluj i rysuj... masz lekkość i dużą swobodę w rysunku i na prawdę widać te godziny w szkole i wiele stron "nie na temat lekcyjny"
... w malarstwie szukasz, ale to dobrze, pocieszę Cię, że znalezienie swojego stylu to wiele lat pracy, wiele prób i ślepych uliczek zanim coś dojrzeje... nie ustawaj 
fajnie sobie radzisz... szczególnie do obrazków na początku, Malczewski, Gierymski, Fałat i paru jeszcze przebija