Rozmowy o tym czemu tu jest tak jak jest.
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
Talkus,
Telewizji nie oglądam już od niewiem kiedy
Okupantom chodzi o to żeby ludzie którzy na nich pracują nie mieli
świadomości że są niewolnikami.
A po 23 latach "budowania dobrobytu" jako społeczeństwo
mamy mniej niż kiedy ten "proces" się zaczynał.
No chyba że do pozycji "ma" doliczysz gigantyczne zadłużenie zarówno
państwa jak i indywidualnych obywateli.
Telewizji nie oglądam już od niewiem kiedy
Okupantom chodzi o to żeby ludzie którzy na nich pracują nie mieli
świadomości że są niewolnikami.
A po 23 latach "budowania dobrobytu" jako społeczeństwo
mamy mniej niż kiedy ten "proces" się zaczynał.
No chyba że do pozycji "ma" doliczysz gigantyczne zadłużenie zarówno
państwa jak i indywidualnych obywateli.
Taka sytuacja skrzywiona zaistniała...sam mam problem jak dzieci wychowywać.Kładę nacisk na przyzwoitość w życiu.Ale nie mam sumienia pompować im propagandy,że prawo,przepisy,regulacje,normy społeczne,unia-srunia itp....
Dzieci już wiedzą,że zwykli złodzieje najwyżej ukradną co chcą.Ale Zus,czy US może zabrać wszystko i zlicytować
Dzieci już wiedzą,że zwykli złodzieje najwyżej ukradną co chcą.Ale Zus,czy US może zabrać wszystko i zlicytować
- Grzegorz K.
- Administrator
Dara o kto to ten okupant? bo nie bardzo to rozumiem, USA jest zadłuzone i jakos zyja, panowie moze sie nie znam moze patrze żle, bo z wlasnego pkt widzenia, ale z innego nie moge.
A na zachodzie ludzie tez maja kredyty też sa zadłuzeni.
Ale jak mi powiecie ze jest gorzej niz początkiem lat 90 to was wysmieje wiec nie biadolcie, bo zaraz bediecie gadac o XVI polsce jaki to bylk szał.
tylko teraz prosze mnie nie gryzc za bardzo
A na zachodzie ludzie tez maja kredyty też sa zadłuzeni.
Ale jak mi powiecie ze jest gorzej niz początkiem lat 90 to was wysmieje wiec nie biadolcie, bo zaraz bediecie gadac o XVI polsce jaki to bylk szał.
tylko teraz prosze mnie nie gryzc za bardzo
Na początku lat 90 majątek państwa należał de facto do obywateli, teraz państwo praktycznie ma jedynie dług wewnetrzny i zewnetrzny,a resztki majatku nie są w stanie poryć nawet odsetek od tych długów.
Może niektórzy pamiętają tzw.Powszechne Świadectwo Udziałowe.
W ten prosty sposób okradziono spłeczeństwo z majątku państwowego czyli majątku społeczeństwa.
Talkus zastanów się kto jest okupantem.A zacznij tak od rewolucji październikowej.
Może niektórzy pamiętają tzw.Powszechne Świadectwo Udziałowe.
W ten prosty sposób okradziono spłeczeństwo z majątku państwowego czyli majątku społeczeństwa.
Talkus zastanów się kto jest okupantem.A zacznij tak od rewolucji październikowej.
I bardzo dobrze ze nic nie nalezy do państwa, bo co jest wspólne jest niczyje...chodz niktóre strategiczne dziedziny powinny zostac panstwowe.
Zastanawialem sie i dalej nie wiem kto mnie okupuje...wrzedobylskie chiny...gdzie nie spojrze to grot chinski
zabawka chińska.. nawet moja zona tak dziwnie mruzy oczy ostatnio
Dara ja nie lubie gadac zagadkowo w stylu "CI" "Oni" i takie tam....kto? powiedz, a pójde i mu z dyni wyjade?
Zastanawialem sie i dalej nie wiem kto mnie okupuje...wrzedobylskie chiny...gdzie nie spojrze to grot chinski
Dara ja nie lubie gadac zagadkowo w stylu "CI" "Oni" i takie tam....kto? powiedz, a pójde i mu z dyni wyjade?