Przyszły Kowal

Spotkania, warsztaty, imprezy

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
Michal1987

Post autor: Michal1987 » 15 gru 2013, 14:49

Jak masz coś robić tylko po to by zarobić nie wiadomo jaką kasę, liczyć cud miód i ubóstwo to lepiej sobie darować. Kowalstwo to sztuka w to trzeba włożyć serce robić to z pasją a jak wychodzi to potem myśleć by na tym zarabiać.

Awatar użytkownika
Druid
Kontakt:

Post autor: Druid » 15 gru 2013, 20:42

hmm Siewca nie stety u nas w okolicach katowic z mistrzami trudno, sam się próbowałem orientować i nie stety fiasko. A jak co to zapraszam na piwko albo male spotkanko w mojej kozieńce w Orzeszu

Awatar użytkownika
Siewca

Post autor: Siewca » 16 gru 2013, 23:10

Druid - chętnie wpadne, może pokażesz mi sam co-nieco. A co do utrzymania - tak naprawde kochani panowie, moim głównym żródłem utrzymania jest robota, że tak powiem, w znacznej większości na laptopie - jestem organizatorem imprez, koncertów itp ( np ostatnio zrobiłem 3 Wymiar, teraz robię Metrowego i Rufijoka, i jakiś koncert metalowy kapeli której nazwy nie ogarniam :P ) Więc tak naprawde szukam po primo - pasji i sztuki, po secundo - dodatkowego źródła kasy.
Ogień płonący w twoim sercu, to i młot myśli w twojej głowie - to najpotężniejsza kuźnia. Świat jest twoim kowadłem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „WARSZTATY KOWALSKIE, IMPREZY - hammer ins, events”