Impreza kowalska w Augustowie
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Chętnie bym się z Wami załapał tym vanem, Nick-el masz rację koniki można przelotem oglądnąć ale na rajdy się nie nastawiam tym razem
(tyłka nie "woziłem" przez wakacje a tu jakby od razu z mikrobusa w porsche
)
będzie i tak mnóstwo roboty i ostatecznego namyślania :->
Wstępny projekt rzucaj na tapetę jak najprędzej.jesli na ściane to moze zaczniemy od mniejszych form.....zrobi się 'biennale kowalskiej sztuki saCralnej".
HOWGH
będzie i tak mnóstwo roboty i ostatecznego namyślania :->
Wstępny projekt rzucaj na tapetę jak najprędzej.jesli na ściane to moze zaczniemy od mniejszych form.....zrobi się 'biennale kowalskiej sztuki saCralnej".
HOWGH
No właśnie najbardziej zainteresowany się nie odzywa na maila( na stałe pracuje w Szwajcarii) Jak ma ktoś koncepcję i talent do rysowania to niech już coś popróbuje... tak jak pisałem wyżej... myślę, że mniej lub więcej tak będzie wyglądał... Jeżeli nie ma w ogóle koncepcji to postaram się jakiś lepszy opis sklecić...
- Dziad Kowalski
Już spieszęz odpowiedziami 
okazały: duży, i trudno to określić taki "piękny"
styl tradycyjny, nie nowoczesny
materiał zwykła stal ( chyba, że ma ktoś ochotę i umiejętności zrobić ozdobniki z innych metali kolorowych)
nity oczywiście ozdobne może sami zrobimy? Szkoda że Zygmunta nie będzie bo pokazał by nam jak On to robi...
Chciałbym aby wszystko było wykonane ręcznie przynajmniej ile się da...
Nie wiem czy damy radę
okazały: duży, i trudno to określić taki "piękny"
styl tradycyjny, nie nowoczesny
materiał zwykła stal ( chyba, że ma ktoś ochotę i umiejętności zrobić ozdobniki z innych metali kolorowych)
nity oczywiście ozdobne może sami zrobimy? Szkoda że Zygmunta nie będzie bo pokazał by nam jak On to robi...
Chciałbym aby wszystko było wykonane ręcznie przynajmniej ile się da...
Nie wiem czy damy radę
Radę damy:) wszystko zależy od projektu i od organizacji pracy.
wpadamy, rozkładamy sprzęt i działamy. podział obowiązków powinien być przeprowadzony jeszcze przed spotkaniem, żeby każdy mógł się przygotować do tego co będzie robił.
krzyż tradycyjny, ale wzornictwo ludowe czy nie? jakaś konkretna epoka? np "późne rocococo" ?:)
nity można by zrobić z miedzi:) tradycyjnie ale z "pewną nutką dekadencji"
wpadamy, rozkładamy sprzęt i działamy. podział obowiązków powinien być przeprowadzony jeszcze przed spotkaniem, żeby każdy mógł się przygotować do tego co będzie robił.
krzyż tradycyjny, ale wzornictwo ludowe czy nie? jakaś konkretna epoka? np "późne rocococo" ?:)
nity można by zrobić z miedzi:) tradycyjnie ale z "pewną nutką dekadencji"
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią