Impreza kowalska w Augustowie
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
szekspir
-
szekspir
ok ok
muszę się jeszcze dobrze zastanowić nad projektem. ale jestem już i tak zalatany ostatnio 
Cieszę się, że się spotkamy w takim gronie! i coraz większym...
Jest jeszcze jedna propozycja, na którą wpadłem dzisiaj rano leżąc w łóżku skacowany po wczorajszym...
hasło "drzewo krzyża" interpretacja dowolna
Cieszę się, że się spotkamy w takim gronie! i coraz większym...
Jest jeszcze jedna propozycja, na którą wpadłem dzisiaj rano leżąc w łóżku skacowany po wczorajszym...
hasło "drzewo krzyża" interpretacja dowolna
Proszę o orientowanie się i pisanie w odpowiednim temacie!!! A co do Administratorów i modów to wstyd :-P
Ps: Pare nowych spraw odnoście naszego spotkania:
Odnośnie projektu to mam prośbę, aby jeszcze próbować trochę go ulepszać ( mam nadzieję, że Wacie udzielisz pozwolenia na modyfikowanie Twojego projektu?)
Sam projekt jest dobry, ale mam taki trochę niedosyt... mam takie propozycje:
- dodanie w środku jeszcze jednego płaskownika o tak:

- dodatnie "ukwiecenia" czy inaczej "ukrzewienia" całości jak np na tym obrazku lub w jakiś zmodyfikowany sposób:

Jeszcze mam pewien kłopot z dołem... jeżeli będzie wisiał do ok ale jeśli będzie stał to coś jednak bym zmienił...
Pozdrowienia!
Ps: Pare nowych spraw odnoście naszego spotkania:
Odnośnie projektu to mam prośbę, aby jeszcze próbować trochę go ulepszać ( mam nadzieję, że Wacie udzielisz pozwolenia na modyfikowanie Twojego projektu?)
Sam projekt jest dobry, ale mam taki trochę niedosyt... mam takie propozycje:
- dodanie w środku jeszcze jednego płaskownika o tak:

- dodatnie "ukwiecenia" czy inaczej "ukrzewienia" całości jak np na tym obrazku lub w jakiś zmodyfikowany sposób:

Jeszcze mam pewien kłopot z dołem... jeżeli będzie wisiał do ok ale jeśli będzie stał to coś jednak bym zmienił...
Pozdrowienia!
Przyjazd proponuję zaplanować na czwartek 11 Listopada: zmajstruję jakąś mapkę aby było łatwiej dojechać.
MAPKA DOJAZDU
Kiedy będziecie proponuję uzgadniać ze mną na telefon. Abym później was nie szukał :-P
Jak pisałem wyżej: Po przyjeździe większości z uczestników zajmiemy się rozplanowaniem zajęć i wszystkich czynności potrzebnych na spotkaniu. Jeśli macie ochotę i będzie czas na to, to mogę zaplanować wam jakąś wycieczkę po okolicach Augustowa( jeziora, lasy, rzeka Rozpuda i inne) jeśli będzie mniej niż 8 osób zrobię to za free własnym busem...
Jeżeli chodzi o sprzęt to myślę, że mniej więcej już wszystko jest zaplanowane, bierzcie jak najwięcej narzędzi podręcznych: ulubione młotki, kleszcze, przebijaki i t p
W domu mamy obiadek, i do dyspozycji kuchnię( dużą ;] ) więc nie martwcie się o miejsce. Również mamy pokój tylko dla nas gdzie będziemy spać( proponuję zabrać ze sobą śpiwory lub coś innego do spania).
Jeśli macie jeszcze jakieś pytania! Walcie śmiało rozwiążemy je na pewno!
Pozdrawiam!
MM
Ps: Zaglądnijcie jeszcze raz na 1 post
MAPKA DOJAZDU
Kiedy będziecie proponuję uzgadniać ze mną na telefon. Abym później was nie szukał :-P
Jak pisałem wyżej: Po przyjeździe większości z uczestników zajmiemy się rozplanowaniem zajęć i wszystkich czynności potrzebnych na spotkaniu. Jeśli macie ochotę i będzie czas na to, to mogę zaplanować wam jakąś wycieczkę po okolicach Augustowa( jeziora, lasy, rzeka Rozpuda i inne) jeśli będzie mniej niż 8 osób zrobię to za free własnym busem...
Jeżeli chodzi o sprzęt to myślę, że mniej więcej już wszystko jest zaplanowane, bierzcie jak najwięcej narzędzi podręcznych: ulubione młotki, kleszcze, przebijaki i t p
W domu mamy obiadek, i do dyspozycji kuchnię( dużą ;] ) więc nie martwcie się o miejsce. Również mamy pokój tylko dla nas gdzie będziemy spać( proponuję zabrać ze sobą śpiwory lub coś innego do spania).
Jeśli macie jeszcze jakieś pytania! Walcie śmiało rozwiążemy je na pewno!
Pozdrawiam!
MM
Ps: Zaglądnijcie jeszcze raz na 1 post