Galeria
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
A jakby wrzucić na http://imageshack.us/ . Jest tu możliwość zmiany rozmiaru.
Mi jako Patrzycielowi Pospolitemu nie prawo oceniać, ale bardzo podobały mi sie kalie Górala Row-a. Za to niestety kwiaty Pawła nie. To nie mój czuj. Liście i płatki to taki sztuczny styl a napis to....no nie jak Mc Donald. A przecież Paweł robisz takie mnie wymiatajace prace jak ta barokowa Balustrada albo te patery (kurna napiszesz jak je robiłeś
). Projekt Spontana to pierwsze co mi sie nasunęło to nie góry tylko usta ;-) , Grzesiek (ten Mazowiecki) zrobił fajne balustradki. Moze rzeczywiście nie potrzebnie te kółko ( a jakby kawał grubego ciemnoczerwonego szkła albo granatowego szkła tam dać ?Taka gomółkę) ale lubię takie projekty, takie jak robił szwedzki Fe. Ciekawe co z nim
) Pozdrav. Ja siedzę tylko pod kompem i krytykuje ho ho hooo
HOWGH
HOWGH
Napis musiał byc Przyjaciel mnie zmusił:) a ze to na Grób kogoś z jego rodziny to nie miałem wiele do gadania.Patery to zwykły drut spawalniczy bądz srebrny albo nierdzewka i spawany palnikiem na kopycie.
Pozatym jak zauwarzyłeś eksperymętuje ,eksperymętuje i jeszcze pewnie przez pare lat będe:) Szykam tego czegoś w tym żemiośle więdz otarcie się nawet o kicz jest dlamnie dobrym doświadczeniem.Chodzi tylko oto by robić to swiadomie i wyciągać wnioski.
Pozatym jak zauwarzyłeś eksperymętuje ,eksperymętuje i jeszcze pewnie przez pare lat będe:) Szykam tego czegoś w tym żemiośle więdz otarcie się nawet o kicz jest dlamnie dobrym doświadczeniem.Chodzi tylko oto by robić to swiadomie i wyciągać wnioski.
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Uwaga będę wklejał
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2012, 06:38 przez BANAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Kontakt 517355290