Kilka prac psychobójcy
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- psychobojca
- Kontakt:
Wykonanie i projekt tej podstawy jest mojego autorstwa, dostalem wolną rękę. Klienci zobaczyli ją pierwszy raz podczas montażu, są zadowoleni więc myślę, że to chyba ja jestem dziwny
Wewnętrzne rozwiązania architektoniczne w domu są raczej nietuzinkowe, więc myślę ze dobrze sie wstrzeliłem w ich gusta.
- Dziad Kowalski
_________________Gluty spoko. Tylko co trzeba mieć na bani żeby sobie takie dzidy w łazience montować. Ludzie są generalnie dziwni.
E, Grzesiek.. moi klienci też mieli taki pomysł, bo im się nie podobała wisząca umywalka. Ciężkie optycznie kamienne zlewy dobrze wyglądają "wzmocnione"-podparte metalem.
Bardzo ładne gluty.
- psychobojca
- Kontakt:
Ja to tak powiem ...nie znam sie na schodach, więc czepię się tej kraty drzwiowej
. Bardzo mi się podobają te łodyżki tylko są za jednakowej grubości i jeszcze bym dorzucił jednego
. Druga sprawa to krople sa bombowe ale u dołu też spodziewałbym się reszty a;la Gaudi. Anioły są super ale środek- maszyna inna bajka ......masz zajefajny potencjał tylko.....chyba jesteś trochę niecierpliwy....warto poczekać i juz tworzysz sztukę..
Wydaje mi sie że jesteś bliziutko.
HOWGH
Wydaje mi sie że jesteś bliziutko.
HOWGH
- psychobojca
- Kontakt:
- psychobojca
- Kontakt:
Tylko dla dorosłych!!!!!!!!!
Załączam niedokończoną, niedoszłą cukiernice która stanie sie skarbonką, trochę nie mam koncepcji na wykończenie, czegoś mi tam brakuje, stąd prośba do forumowiczów, jeśli macie jakiś koncept to podrzućcie pomysł.
Jeśli komuś powyższa praca wyda się nie smaczna i nie na miejscu to prośba do admina aby ją usunął.
Pozdro
Załączam niedokończoną, niedoszłą cukiernice która stanie sie skarbonką, trochę nie mam koncepcji na wykończenie, czegoś mi tam brakuje, stąd prośba do forumowiczów, jeśli macie jakiś koncept to podrzućcie pomysł.
Jeśli komuś powyższa praca wyda się nie smaczna i nie na miejscu to prośba do admina aby ją usunął.
Pozdro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- psychobojca
- Kontakt:
hihi podoba mi się
nie rozumiem co by tu miało być nie smaczne
Co do konceptu to zwykła anatomia nie wystarczy?
spójrz do atlasu i będzie wszystko jasne 
stefanik podejrzewam, że masz na myśli to samo co ja
trochę stali wtedy trzeba by dodać dookoła
chyba, że o co innego to można by trochę nasmarkać spawarką 
stefanik podejrzewam, że masz na myśli to samo co ja
- psychobojca
- Kontakt:
takie coś znalazłem:
http://en.fotolia.com/id/10262653
tam poklikaj żeby powiększyć, może się spodoba coś takiego
http://en.fotolia.com/id/10262653
tam poklikaj żeby powiększyć, może się spodoba coś takiego