Kilka prac psychobójcy
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
- psychobojca
- Kontakt:
o ile dobrze pamiętam projekt był kompletniejszy ,ze się tak wyrażę ...i wg mnie robił lepsze wrażenie
faktycznie te "listki" wyłaniają się z nikąd ...brakuje tu choćby sugesti szerszego kontekstu - czyli "otoczenia" ...ze się tak wyrażę
dominanta zlewa się z tłem...może warto by nieco wylizać (...że sie tak wyrazę
) fakturkę ...jak zapewne wszyscy wiedzą ten element bywa raczej gładki ... w naturze
no a potem to już nic tylko wrzucać ,wrzucać ,wrzucać ...i wrzucać
faktycznie te "listki" wyłaniają się z nikąd ...brakuje tu choćby sugesti szerszego kontekstu - czyli "otoczenia" ...ze się tak wyrażę
dominanta zlewa się z tłem...może warto by nieco wylizać (...że sie tak wyrazę
no a potem to już nic tylko wrzucać ,wrzucać ,wrzucać ...i wrzucać
- psychobojca
- Kontakt:
- psychobojca
- Kontakt:
Z tego wszystkiego najbardziej podoba mi się ta Laska z balonikiem. Jakoś wzór tych mebli mnie nie przekonuje. W krześle chyba powinieneś dać więcej tych płaskowników na oparcie bo coś mi się wydaję że nie ma się tam gdzie oprzeć do końca
No i zakończenie góry krzesła z jednej strony wyciągnąłeś materiał to z drugiej trzeba było zrobić to samo, tak ja bym to widział. Z kolei podoba mi się pomysł na łóżko ale skopałeś te fale na oparciu bo czy one nie powinny być równe, piękne i w tych samych odległościach od siebie? No i znowu te zakończenia narożników... Może gładki drut by lepiej wyglądał? Ale to tylko moje spostrzeżenia, ja przynajmniej bym to tak widział 
Młodości nie kupisz, ani nie sprzedasz