Lepszy wynik na pewno miło połechtał by moje ego
Wykute w chlewiku ;-)
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Wykute w chlewiku ;-)
Bardzo Wam dziękuję
Jednak na moim etapie rozwoju bardziej liczy się sam udział i doświadczenie wynikające z pracy w innych warunkach, pod presją czasu i lekkim stresie. Szczerze mówiąc najbardziej bałem się sytuacji że nie oddam skończonej pracy 
Gratki
Mi też się podoba
-
graffic
Leon - Gratulacje
!
Pierwsze koty za płoty - jak to mówią
Co do oceny jury - wiem czemu, zapadł, taki a nie inny weredyk... to nie kwestia jakości wykonania (ta wg mnie jest najlepsza) tylko kwestia projektu i efektu końcowego - minimalizm jest piękny i szlachetny ale oczekiwania mogą być inne - pozostałe prace w tym względzie są bardziej wymowne, bardziej rozbuchane, pewnie były najbliższe temu czego oczekiwało jury. Czasami strona techniczna ma mniejsze znaczenie niż ogólne wrażenie - z tego punktu widzenia Twoja praca jest.. skromna.
Ogromnie się ciesze ze wystartowałeś w konkursie (podobnie zresztą jak swego czasu w konkursie dla początkujących na FK - którego się tak obawiałeś) - konkusy rządzą sie własnymi prawami, jest limit czasu, stres (nowa okoliczność przyrody) itd - ale jest to też nowe doświadczenie i nauka - za która warto zapłacić
Marcin - jeszcze raz gratuluje !
Pierwsze koty za płoty - jak to mówią
Co do oceny jury - wiem czemu, zapadł, taki a nie inny weredyk... to nie kwestia jakości wykonania (ta wg mnie jest najlepsza) tylko kwestia projektu i efektu końcowego - minimalizm jest piękny i szlachetny ale oczekiwania mogą być inne - pozostałe prace w tym względzie są bardziej wymowne, bardziej rozbuchane, pewnie były najbliższe temu czego oczekiwało jury. Czasami strona techniczna ma mniejsze znaczenie niż ogólne wrażenie - z tego punktu widzenia Twoja praca jest.. skromna.
Ogromnie się ciesze ze wystartowałeś w konkursie (podobnie zresztą jak swego czasu w konkursie dla początkujących na FK - którego się tak obawiałeś) - konkusy rządzą sie własnymi prawami, jest limit czasu, stres (nowa okoliczność przyrody) itd - ale jest to też nowe doświadczenie i nauka - za która warto zapłacić
Marcin - jeszcze raz gratuluje !
Dzięki
Warto brać udział w tego typu imprezach, zachęcam każdego kto będzie miał taką możliwość
Warto brać udział w tego typu imprezach, zachęcam każdego kto będzie miał taką możliwość
Taka popierdułka dzisiaj wieczorem... z pręcika 12x12
Wisiorek do kluczy od Chlewika będzie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Chce Ci się kuć takie maleństwa? Mnie by szlag trafił. Wisiorek naprawdę bardzo fajny.
Twoja praca jest nazwijmy to bardzo czysta, prosta. Ale czasem taka trudno zrobić. Podkowa bardzo ładna.
Osobiście podoba mu się 1 i 4. Pierwsza za nawiązanie do stylistyki ludowej.
Osobiście podoba mu się 1 i 4. Pierwsza za nawiązanie do stylistyki ludowej.
Takie "mini kompendium" umiejętności kowalskich. Musi się podobać 
Fajne, pomysłowe połączenie liścia z młotkiem
. Ja tam muszę na listkami popracować
.
Dziękuję Wilga
Dzisiaj wykułem taki "nóż" nazywa się Bestia
Dzisiaj wykułem taki "nóż" nazywa się Bestia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Leon dajesz czadu z gabarytami
Ale powiem Ci że bardzo dobrze Ci idzie robienie drobiazgów które defakto wymagają wiele umiejętności ze względu na rozmiar :)P Mnie się podobają bardzo 
Mała rzecz a cieszy
Bardzo Ładne Pogratulować
Porażka jest po prostu okazją, by spróbować ponownie, tym razem bardziej przemyślanie.
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Fajna bestyjka 
Dziękuję, od czasu do czasu lubię porobić takie maleństwa, polecam idzie się fajnie pobawić