Swołowo 2014 8-10 sierpnia!
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
Przepraszam Wszystkich że dopiero teraz ale do ostatniej chwili nie wiedziałem jak mi się poukładają plany. Niestety nie będę mógł wziąć udziału w imprezie
Jednak z całego serca życzę żeby spotkanie wypadło jak najlepiej i Wszyscy którym uda się wziąć w niej udział bawili się wspaniale
Będę mocno trzymał kciuki aby wszystko udało się jak najlepiej 
- Grzegorz K.
- Administrator
Też chciał bym się wybrać na to szkolenie. W terminarzu mam do 15 sierpnia rozliczanie się z PUPem ze środków na otwarcie działalności gospodarczej więc powinienem mieć dość wolnego czasu na taki event.
Mam nadzieję że pierwsze testy instalacji będę miał już za sobą i będę mógł się pochwalić jakimś materiałem do obróbki.
Jak na razie nic nie obiecuję nie wiem jak będzie z kasą na ten wyjazd i w ogóle jak wszystko się ułoży. Trochę daleko, ale zainteresowany jestem. Na razie niczego nie obiecuję.
Mam nadzieję że pierwsze testy instalacji będę miał już za sobą i będę mógł się pochwalić jakimś materiałem do obróbki.
Jak na razie nic nie obiecuję nie wiem jak będzie z kasą na ten wyjazd i w ogóle jak wszystko się ułoży. Trochę daleko, ale zainteresowany jestem. Na razie niczego nie obiecuję.
- Grzegorz K.
- Administrator
-
Mariusz Ł.
W ubiegłym roku zapisałem ten adres z racji atrakcyjnych cen.
http://www.gulliver.com.pl/sylwia/#apa2
http://www.gulliver.com.pl/sylwia/#apa2
Jeśli istniałaby taka możliwość, to prosiłbym o wpisanie mnie na listę obecności (oczywiście nocleg i wyżywienie we własnym zakresie). Ma się rozumieć, że oczywiście przywiozę (jeśli mnie zechcecie) palenisko, kowadło, swoje kleszcze z czego dwa pierwsze wymienione do wspólnego użytkowania przeznaczone albowiem czułbym się nieswojo gdybym nie mógł w żaden sposób wesprzeć imprezy
. Jeśli będzie to miało wyglądać tak, że dobieramy się w pary/grupki "początkujący - majster" i w ten sposób robimy elementy projektu jednocześnie wiele się ucząc od "towarzysza majstra", to ja chętnie z takiej opcji skorzystam.
- Grzegorz K.
- Administrator