Swołowo 2014 8-10 sierpnia!
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Szkoda, że koniec pleneru ale jest o czym rozmyślać na przyszły rok. Serdeczne dzięki wszystkim za mile spędzony czas a szczególnie Prezesowi za ogarnięcie całości. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.
Ps. Bey dzięki za bejówkę. Myślę, że ten zacny napój może być naszym forumowym trunkiem...
Ps. Bey dzięki za bejówkę. Myślę, że ten zacny napój może być naszym forumowym trunkiem...
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
- Grzegorz K.
- Administrator
Ja zdjęć nie robiłem:P
Impra super. Co roku jest lepiej i bardziej rodzinnie. Rośniemy w siłę, a muzeum nas wspiera. Na przyszły rok ma być większy budżet i sporo udogodnień (w planach wiata, nowe paleniska i reszta potrzebnych narzędzi, żeby tego nie targać przez cały kraj).
Jest moc!
Trzeba podziękować Prezesowi, za ogarnianie, muzeum za wsparcie i uczestnikom za przybycie:D
A i Pani z karczmy za pyszne jadło, barmankom za uśmiech:)
No i politykom, że się nami nie interesują i możemy sobie piękną inicjatywę społecznie rozwijać
Impra super. Co roku jest lepiej i bardziej rodzinnie. Rośniemy w siłę, a muzeum nas wspiera. Na przyszły rok ma być większy budżet i sporo udogodnień (w planach wiata, nowe paleniska i reszta potrzebnych narzędzi, żeby tego nie targać przez cały kraj).
Jest moc!
Trzeba podziękować Prezesowi, za ogarnianie, muzeum za wsparcie i uczestnikom za przybycie:D
A i Pani z karczmy za pyszne jadło, barmankom za uśmiech:)
No i politykom, że się nami nie interesują i możemy sobie piękną inicjatywę społecznie rozwijać
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
Sory za poślizg, trochę zalatany jestem. Ale koniec końców są. Kocur za bałdzo nie przebierała w fotach i wrzuciła wszystkie, więc są do odcedzenia wedle uznania.
https://www.dropbox.com/sh/14cqk5amxca2 ... 82YE-xoYBa
https://www.dropbox.com/sh/14cqk5amxca2 ... 82YE-xoYBa