Nowy zarząd
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
Nowy zarząd
Dzień dobry
Informuję że Nikiel oraz Salaputro zrezygnowali z funkcji zarządu. Ja również poddaję swoją funkcję pod głosowanie i chętnie oddam komuś kto pociągnie stowarzyszenie dalej. Salaputro chce też przekazać komuś serwer i domenę FK. Oczywiście nie może być to osoba anonimowa. Coś się kończy coś się zaczyna.
G.
Informuję że Nikiel oraz Salaputro zrezygnowali z funkcji zarządu. Ja również poddaję swoją funkcję pod głosowanie i chętnie oddam komuś kto pociągnie stowarzyszenie dalej. Salaputro chce też przekazać komuś serwer i domenę FK. Oczywiście nie może być to osoba anonimowa. Coś się kończy coś się zaczyna.
G.
Re: Nowy zarząd
Rozumiem Grzegorzu, że jesteś już tym zmęczony, ale osobiście nie wyobrażam sobie kogoś innego na twoim miejscu. Co do zarządu najlepiej gdyby to były osoby z wybrzeża, Swołowo jest gdzie jest, a Ty jak widać potrzebujesz wsparcia na miejscu.
Lepsze jest wrogiem dobrego
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
O ile mnie pamięć nie myli ten dział nie jest widoczny dla wszystkich użytkowników. Dalej więc będziemy kisić się we własnym sosie bez świeżej krwi.
Kontakt 517355290
- Grzegorz K.
- Administrator
Być może Banan masz rację, ale najpierw chcę porozmawiać z ludźmi których znam osobiście i lubię.
- BANAN
- arcyweteran forum
Tutaj pewnie nie ma dostępu większość ludzi przyjeżdżających do Swołowa.
Kontakt 517355290
- Grzegorz K.
- Administrator
Hej Grzegorz, nie wiem czy mogę się wypowiadać bo jestem użytkownikiem forum a nie członkiem, ale za nim pójdziesz w drastyczne kroki może warto zastanowić się jak Ci pomóc i jak rozdzielić obowiązki żebyś wszystkiego nie musiał dźwigać na swoich barkach. Coś o tym wiem bo od niedawna i mnie przyszło zajmować się takimi tematami i wiem że są chwile kiedy jest naprawdę ciężko i człowiekowi się "ulewa" ale po każdej "burzy wychodzi słońca" - pytanie jak Ci pomóc i jak bieżące tematy rozrzucić żebyś nie był z nimi sam.
- Grzegorz K.
- Administrator
Skarbowe w sumie tylko na 0. Do tego KRS uaktualnić. My nie mamy funduszy jako takich.
Jeszcze chyba NIP-8 po zmianach w zarządzie
- Grzegorz K.
- Administrator
Wiesz, FK nigdy nie miało funduszy. Takie było założenie od początku. Opieraliśmy się na działaniu i entuzjazmie
- BANAN
- arcyweteran forum
Tak naprawdę czy potrzebne jest nam stowarzyszenie? Mniej więcej pamiętam intencje jego założenia ale i tak od początku ciągnąłeś to sam.
Kontakt 517355290
- Grzegorz K.
- Administrator
Wiesz... insynuacje niektórych że coś z tego "wyciągam" albo wieczne marudzenie że coś można tak a tak albo tak - w domyśle "idź Grzesiu zrób..." Męczy mnie to już.
Po ilości komentarzy w tym temacie wnioskuję, że większość użytkowników tego Forum ma gdzieś, czy stowarzyszenie istnieje. Może Janusz ma rację i niepotrzebny twój trud
Chociaż uważam, ze sformalizowane związki są lepsze, Stowarzyszenie aby istnieć musi przynosić profity swoim członkom. Sztandarowym projektem FK jest Swołowo, Aby Stowarzyszenie dobrze funkcjonowało jego członkowie powinni mieć dodatkowe przywileje i obowiązki na Swołowie. Jak wszyscy mają to samo, czy są w stowarzyszeniu czy nie, to właśnie tak wygląda zainteresowanie.
Chociaż uważam, ze sformalizowane związki są lepsze, Stowarzyszenie aby istnieć musi przynosić profity swoim członkom. Sztandarowym projektem FK jest Swołowo, Aby Stowarzyszenie dobrze funkcjonowało jego członkowie powinni mieć dodatkowe przywileje i obowiązki na Swołowie. Jak wszyscy mają to samo, czy są w stowarzyszeniu czy nie, to właśnie tak wygląda zainteresowanie.
- Grzegorz K.
- Administrator
Profitem było to ze przestaliśmy być nonamowymi bobkami. A kasy z tego nigdy nie chciałem
chodzi o to, że niestowarzyszeniowy użytkownik FK oraz Swołowa nie różni się niczym od członka stowarzyszenia, więc po co stowarzyszenie?