Karta członkowska .
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Karta członkowska .
Dziś wpadł mi do głowy pomysł , że skoro już jestem członkiem stowarzyszenia , to czego nie zrobić kroku dalej i nie wydrukować takiej karty członkowskiej w formacie A4 i powiesić na ścianie kuźni . Po rozmowie z Nomadem , doszliśmy do wniosku , że może to być całkiem ciekawy pomysł .
Ale tylko na pomyśle się kończy , ponieważ nasze palce dłoni ukształtowane już genetycznie do kształtu trzonka młotka , więc z takim projektem mamy problem . Może jest na sali osoba , która ogarnęła by temat projektu . Istotne wg. mnie jest , aby projekt zapisany był w pliku , który każdy otworzy , uzupełni swoje imię i nazwisko i sobie wydrukuje .
Co Wy na to Drodzy Kowale-forumowicze ???
Ale tylko na pomyśle się kończy , ponieważ nasze palce dłoni ukształtowane już genetycznie do kształtu trzonka młotka , więc z takim projektem mamy problem . Może jest na sali osoba , która ogarnęła by temat projektu . Istotne wg. mnie jest , aby projekt zapisany był w pliku , który każdy otworzy , uzupełni swoje imię i nazwisko i sobie wydrukuje .
Co Wy na to Drodzy Kowale-forumowicze ???
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
Nie ma czegoś takiego jak "Forum Kowalskiego"... Nie znam Kowalskiego który maił by swoje forum. Chyba że ma i się stowarzyszył... 
Stowarzyszenie "Forum Kowalskie"
Jak już to logo w tle jest nie prawidłowe. Prawidłowym jest to które jest w nagłówku forum. I jak mamy to robić to bez robienia sobie jaj. Podpisy całego zarządu, wręczenie na Swołowie.

Stowarzyszenie "Forum Kowalskie"
Jak już to logo w tle jest nie prawidłowe. Prawidłowym jest to które jest w nagłówku forum. I jak mamy to robić to bez robienia sobie jaj. Podpisy całego zarządu, wręczenie na Swołowie.

- Grzegorz K.
- Administrator