Witam wszystkich forumowiczów. Doskonale zdaję sobie sprawę że jest to forum kowalskie, ale większość z nas robi bramy różnego typu, do których należy później zamontować automatykę. Niektórzy robią to sami, inni oddają zlecenia znajomym, a jeszcze inni je sprzedają. Bardzo wielu kowali czy ślusarzy woli nie robić automaty aby później nie mieć z nią problemów.
Jeśli admin uzna że temat jest nie na to forum, to niech go usunie lub przeniesie w inne miejsce. ale mnie przyszło do głowy że mogę wielu ludziom(bojącym się automatyki) pomóc.
Mam kilkunastoletnie doświadczenie w tym temacie i chętnie się z nim podzielę a pewnie i sam
nauczę się czegoś ciekawego.
Śmiało, macie pytania to piszcie.
Automatyka się nie psuje, trzeba tylko odpowiednio dobrać siłowniki(nie tak jak chce klient:najtańszy zestaw), tylko tak jak my uważamy, ponieważ to my będziemy ewentualnie później słuchać że coś nie działa i że klient wcale nie chciał aby było tanio tylko dobrze.
P.S.
Na automatyce można czasem więcej zarobić niż na bramie
Automatyka do bram
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Automatyka do bram
Pozdrawiam
Szykuje się do zrobienia automatu rozsuwanego u mnie, na swojej posesji
i właśnie tak myślałem o kosztach i trochę mnie to przeraża. Jak temat dojrzeje odnośnie wzoru to na pewno się zgłoszę - tylko muszę dojść do konsensusu z żoną. Wiadomo ja bym wywinął mózgiem i zarzucił coś konkretnego przed posesję, ale muszę znaleźć rozsądny kompromis 
>>> SCORPIO TEAM <<<