Palnik Reil'a watwersja 1.0 BETA
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Ja jestem takim leniwcem, któremu nie chciało się kombinować i kupiłem palnik 
Ale żeby wyjść z twarzą: kupiłem u samego źródła, czyli od Banana . Wczoraj go testowałem, działa jak marzenie. Gdyby ktoś nie miał pewności, że sam jest w stanie zbudować działający od razu (podkreślam od razu - po iluś tam próbach handmade pewnie zadziała), to zachęcam do skontaktowania się z Bananem
Warto skorzystać z wiedzy doświadczonego człowieka, skoro tylko jest taka możliwość
Gdyby pojawiło się dzieło wzorem hamerykańskich majstrów rodzimego autorstwa, to pewnie bym się skusił
Ale żeby wyjść z twarzą: kupiłem u samego źródła, czyli od Banana . Wczoraj go testowałem, działa jak marzenie. Gdyby ktoś nie miał pewności, że sam jest w stanie zbudować działający od razu (podkreślam od razu - po iluś tam próbach handmade pewnie zadziała), to zachęcam do skontaktowania się z Bananem
Gdyby pojawiło się dzieło wzorem hamerykańskich majstrów rodzimego autorstwa, to pewnie bym się skusił
- Grzegorz K.
- Administrator
-
dara
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Nie sądzę.Jeśli byłoby takie zapotrzebowanie na książeczkę,jak na gotowe palniki,to nie zwróciłyby się koszty wydania.
Ostatnio zmieniony 26 sty 2012, 18:40 przez BANAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Kontakt 517355290
- Grzegorz K.
- Administrator
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Przecież są trzy tematy na forum temu poświęcone temu tematowi ,tu jest wszystko co trzeba wiedzieć.Tak naprawdę wszystkie kłopoty z niedziałającymi palnikami,wynikają z nawet najdrobniejszych nieszczelności,na połączeniach na drodze butla z gazem- dysza,cała reszta to tylko udogodnienia poprawiające efektywność palnika.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2012, 13:04 przez BANAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Kontakt 517355290