Maszynka do rozgryzienia i może zbudowania?
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Maszynka do rozgryzienia i może zbudowania?
Spotkałem się ostatnio w czeluściach Internetu z czymś takim. Ktoś może coś więcej mi na ten temat powiedzieć? Może macie jakieś informacje bardziej wartościowe niż zdjęcie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Maszynka do rozgryzienia i może zbudowania?
Tematy różniastych młotów już się przewijały a i takie konstrukcje były omawiane. TheEbola zacznij od czytania i przeglądania forum nim zaczniesz zakładać nowe tematy. To zaciemnia i powoduje bałagan.
P.S.
cytat z regulaminu:
"-nazywajmy prawidłowo nowe wątki! Tak, żeby po tytule było już wiadomo na jaki temat jest rozmowa"
A teraz przeczytaj jak to zatytułowałeś
P.S.
cytat z regulaminu:
"-nazywajmy prawidłowo nowe wątki! Tak, żeby po tytule było już wiadomo na jaki temat jest rozmowa"
Lepsze jest wrogiem dobrego
Re: Maszynka do rozgryzienia i może zbudowania?
Ok, dobra dla mnie ten konkretny temat jest do rozgryzienia bo widziałem na forum inne, takiego nie znalazłem ale może za płytko szukałem. To w takim razie temat do kasacji i tyle, a ja poszukam głębiej podobnych.bey pisze: ↑12 paź 2023, 20:17Tematy różniastych młotów już się przewijały a i takie konstrukcje były omawiane. TheEbola zacznij od czytania i przeglądania forum nim zaczniesz zakładać nowe tematy. To zaciemnia i powoduje bałagan.
P.S.
cytat z regulaminu: