Killrathi's knives
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Marek - zarejestruj się na knives.pl W dziale terminarz jest poddział białostocki - czasami organizujemy spoty (np. w tę sobotę) - fajnie byłoby pogadać face to face a nie tylko przez forumMarek pisze:Bardzo ładniaszczy! Grzbiet mi się bardzo podoba ostrza, proste ale jakże ładne. Ja robiłem próbę zgrzewania ze sobą pił do metalu na taką kamienną watę do ociepleń bo borax dochodzi :-P. Przeszlifuję niedługo sprawdzę jak to się ma
tam jest trzecia warstwa skóry na szwie gdzie ostrze jest? Bardzo ładna ta skórka, tak se myślę... jako, że się widzimy w sobotę najprawdopodobniej (bo o Augustowie nic nie słychać) a jak się kupuje to w dużych ilościach zwykle i tyle mi nie trzeba (+przesyłka) to czy mógłbyś mi odsprzedać jakieś fajne materiały co masz dużo i chcesz się pozbyć? :-)
a czego dokładnie potrzebujesz? Troszku mam zapasów w warsztacie (nawet nie pamiętam dokładnie czego) więc coś by się znalazło. Interesuje Cię ciemne czy jasne, drewno czy coś sztucznego? Napisz o swoich preferencjach - jak wyślesz mi to do jutra do 17.00 to w sobotę na bank przywiozę
edzia:
tak, jest trzecia warstwa. Bez niej byłoby ryzyko przecięcia szwu przy wkładaniu/wyjmowaniu noża
edzia:
tak, jest trzecia warstwa. Bez niej byłoby ryzyko przecięcia szwu przy wkładaniu/wyjmowaniu noża