Tematy Szekspira

Jak się to kuje?

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

szekspir

Post autor: szekspir » 23 gru 2010, 02:28

pocałuj mnie w huja...głąbie administratorze...Poza tym dlamnie jestesa ZEREM!!!.puknij się czasem w swoją pustą ,firyzykapłtyczną głowę...

szekspir

Post autor: szekspir » 23 gru 2010, 02:35

Idz sobie ze szkółki !!1Czego się przysrałeś?wypowiedz się i dz gdzieś..

szekspir

Post autor: szekspir » 23 gru 2010, 02:36

i nie pisz na Pw dla mnie juz bedziesz ZEREM

Awatar użytkownika
Nikiel
Administrator

Post autor: Nikiel » 23 gru 2010, 02:48

Panie szekspir, ale Pan czegoś chyba nie zrozumiał:)
nie ma już Pańskiej szkółki. I Pana na forum też nie. Nie będzie przestrzeni na forum dla Pana wesołej twórczości. Nawet jeśli Pan tego bardzo potrzebuje. Teatr Szekspirowski zamknięty, bo nie potrafisz się Pan zachować w miejscu publicznym. Wyzywasz Pan wszystkich, obrażasz nasze matki.

A to że mi napiszesz, że jestem taki czy inny...:) Człowieku, Drogi, gdybym ja się takimi tekstami przejmował, to bym sobie dawno żyły wypruł. Pana słowa mnie nie obrażają, bo nie ma Pan honoru.

I przepraszam za tą rybę. poniosło mnie. Życzę Panu wszystkiego najlepszego, dużo szczęści a w rodzinie i bogatych klientów. Mam nadzieję, że upora się Pan ze swoimi problemami, a wtedy zapraszamy ponownie na forum:) te ostatnie zdania piszę szczerze i z serca. Ludzie, którzy mnie znają mogą potwierdzić, że z zasady nie kłamię:)
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią :P

szekspir

Post autor: szekspir » 23 gru 2010, 02:56

i bujaj sie buraku,a matki zostaw moze w spokoju?

Awatar użytkownika
wszebąd
Kontakt:

Post autor: wszebąd » 23 gru 2010, 06:34

Amen

HOWGH

Ps. rano...byłem ciekawy i teraz spokojnie idę do pracy :evil: :cry: :!:

Awatar użytkownika
Grzegorz K.
Administrator

Post autor: Grzegorz K. » 23 gru 2010, 19:11

Jasna cholera... takiej masakry się nie spodziewałem :shock:

Sory Szekspir ale jak nie wypadało Kucykowi brykać bo za młody tak tobie nie wypada takich tekstów walić boś stary chłop i rozum mieć powinieneś na miejscu.

Nie spodziewałem się czegoś takiego...
Obrazek

Zablokowany

Wróć do „KROK PO KROKU - tutorial”